Sofie’s Sunset op Koksijde Beach

Nullam Microwaveum-3106

Sofie’s Sunset in Koksijde

Het groot verlof staat voor de deur. Voor zij die de zomer aan de Belgische kust doorbrengen of voor de dagjestoeristen is er goed nieuws. Sofie Ketels, winnares van de Campari Negroni wedstrijd in 2015 en eigenares van de cocktailbar Sofie’s Living Room, opent op het strand van Koksijde een regelrechte beachbar, namelijk Sofie’s Sunset. Wij gingen even kijken en proeven, tot we zon zagen zakken in de zee.

Je kan er de ganse zomer genieten van de heerlijke cocktails van Sofie: een mix van old school klassiekers en typische beachcoktails zoals daar zijn mojito, strawberry margarita, caipirinha, piña colada maar ook haar signature Negroni, een chocolate Mint Julep en een Manhattan. Ik heb er onder andere een heerlijke Lazy Red Cheeks gedronken. De bedoeling is om een good feel Ibiza vibe te creëren met mooie ligbedden en lounge chairs, en heerlijke cocktails. Sofie heeft daarom ook 10 gigantische olijfbomen laten aanrukken. Onder tussen kan je dit verhaal ook volgen via de facebookpagina van Sofie’s Living Room.

Sofie’s Sunset is tijdens de zomer elke dag open van 10.00 uur tot 20.00 uur. Ondertussen blijft Sofie’s Living Room ook open.

Let the sun shine!

Nullam Microwaveum-3115

Nullam Microwaveum-3107

Sofie Ketels

Sofie’s Living Room, where living is an art, and giving you a taste of it our passion!

Sofie’s Living Room is donder- , vrij- en zaterdagavond open vanaf 17 uur. Je vindt de cocktailbar in de Demyttenaerelaan 13 in Sint-Idesbald. Er zijn dertig zitplaatsen. Reserveren doe je op 058/52.00.13.

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.