Ice Crime van Just Ice

NullamMicrowaveum-7636

IEDERE DAG EEN IJSJE OPLEPELEN, ZONDER GEVOLGEN VOOR DE LIJN?

Geen  suiker,  geen  schuldgevoel…  dat  is  het  motto  van  de  Belgisch roomijsfabrikant Just Ice. Iedere dag een ijsje oplepen zonder gevolgen voor onze lijn of gezondheid, Ice Crime zorgt voor het ultieme smulplezier. Peter De  Jaeger  en  Tifanny  Christiaens,  het  koppel achter Just Ice, zijn sinds de lancering van Ice Crime ijverig bezig om het recept voor hun ijs met zoetstoffen uit stevia volledig op punt te stellen. Het resultaat mag er dan ook wezen. Ice Crime biedt alle voordelen van stevia in combinatie met een romige, volle smaak en smeuïge textuur. Een ijsje waar je volop JA tegen zegt! We hebben er alvast twee zomerse desserts mee gemaakt: Gegrilde abrikozen met Ice Crime, ricotta en pistachenoten en gegrilde perziken met lavendel en vanille ice crime. Klik op de link of de foto voor het recept.

4489 4966

NOG MEER KEUZE EN SMULPLEZIER

Wie  aan  de  zomer  denkt,  denkt  vaak  ook  meteen aan een verfrissend ijsje. Deze zomer voegt Just Ice een nieuwe referentie toe aan zijn smakenpallet van Ice  Crime.  Naast  het  smeuïge  en  romige  VANILLE-IJS,  kan  je  nu  ook  genieten  van  de  verkwikkende smaak MOKKA.

Met deze twee klassieke en meest geliefde smaken heeft de roomijsfabrikant alvast alles in huis om deze zomer de show te stelen! Naast het nieuwe mokka-ijs lanceert Just Ice nu ook MULTIPACKS voor de echte zoetebekken! Het bevat een  assortiment  van  de  best  verkochte  smaken VANILLE,  CHOCOLADE  EN  MOKKA.  In  elk  Ice  Crime multipack vind je vier kleine cups van 120ml terug met  een  handig  lepeltje.  Een  ideale  versnapering voor onderweg of als dessert. Elk potje telt minder dan 100kcal!

GEEN BITTERE NASMAAK VAN STEVIA

Als jonge speler op de Belgische roomijsmarkt staat Just Ice garant voor ambachtelijke en heerlijk smeuïg kwaliteitsroomijs dat alle harten sneller doet slaan. Het bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel en zorgde voor een frisse wind in de roomijsmarkt door de lancering van het unieke recept van Ice Crime. Meester glacier Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens gingen aan de slag met het van nature zoete plantje stevia en slaagden er glansrijk in om heerlijk en gezond ijs op de markt te brengen. De bekende bittere nasmaak van stevia werd vakkundig weggewerkt en is nergens te bespeuren. Ice Crime biedt alle voordelen van stevia in combinatie met een romige, volle smaak.

GEZONDE VOEDING

Met Ice Crime speelt Just Ice in op de heersende trend van gezonde voeding en aandacht voor tandzorg (bij kinderen), alsook het minimum gebruik van toegevoegde suikers in voedingswaren. “Consumenten zijn steeds meer en meer op zoek naar suikervrije producten en willen gezonder leven, waardoor het belang en de bekendheid van stevia toeneemt”, aldus mede-oprichter Tifanny Christiaens. Stevia is dus een perfect calorie-arm vervangmiddel voor suiker, want het is een natuurlijk product en bevat tot 40% minder calorieën.

WONDERLIJK ALTERNATIEF VOOR SUIKER

Nog meer goed nieuws voor de lekkerbekken onder ons, want het ijs van Ice Crime is niet alleen goed voor de lijn, maar biedt nog tal van andere voordelen. Zo helpt de aanwezige hoeveelheid stevia in het ijs de bloeddruk en cholesterol te verlagen, je hebt geen last meer van een zware maag of opgeblazen gevoel en het is bovendien nog eens lief voor de huid! Kortom, een wonderlijk alternatief voor suiker.

3 referenties om van te watertanden

ICE CRIME VANILLE / MOKKA 1L (NIEUW!)

Heerlijk natuurlijk gezoet ijs in 1l dozen en verkrijgbaar in de smaken vanille en mokka.

  • Ice Crime Vanille verkrijgbaar bij Delhaize, Spar, Match, Smatch en Cora
  • Ice Crime Mokka verkrijgbaar bij Delhaize, Match, Smatch en Cora – Advies verkoopprijs: 4,29 euro

ICE CRIME MULTIPACK 4X 120ML (NIEUW!)

Assortiment van de best verkochte smaken binnen het roomijsschap: vanille, mokka en chocolade.

Bevat vier 120ml cups met een handig lepeltje (ideaal voor onderweg of als dessertje thuis). Één potje bevat minder dan 100kcal!

  • Ice Crime Multipack verkrijgbaar bij Spar – Advies verkoopprijs: 4,46 euro

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.