Le Creuset

microwaveum-8722-2

Als foodblogger krijg je heel wat uitnodigingen en bij sommige events moet je gewoon aanwezig zijn, zoals deze BBQ event van Le Creuset. Nullam kookt al heel lang met de gietijzeren potten van Le Creuset en heeft in al die jaren een indrukwekkend assortiment opgebouwd. Ik weet het, ze zijn loodzwaar, maar ze zijn ideaal om in te koken. En de laatste jaren heeft Le Creuset zijn gamma uitgebreid met allerlei keukenaccessoires. Nieuw zijn bijvoorbeeld een gamma vlijmscherpe messen.

Samen met tal van Nederlandse en Belgische bloggers kregen we wat meer informatie over de nieuwe structuur binnen de Benelux en konden we ondertussen genieten van een frisse Gin & Tonic. Het was moeilijk om geconcentreerd te blijven want ondertussen kwamen de geuren van een lekkere BBQ ons tegemoet, klaargemaakt door Peter De Clercq himself.

microwaveum-8773

Het nieuwe marketingteam werd aan ons voorgesteld alsook de locatie van de hoofdvestiging van Le Creuset Benelux, die zich nu in Antwerpen bevindt. De flagshipstore in Antwerpen wordt belangrijk belangrijk in de verkoop van Le Creuset producten. Andrew Webb, de Country Manager Le Creuset Nederland, hamerde erop dat de merkbeleving op zich en het kunnen vastnemen van de producten toch wel een must is, ook al wordt er meer en meer verkocht via het Internet.

Het event ging door in Hoeve Hof van Vlaanderen te Meerle, een prachtig gerestaureerde hoeve op een boogscheut van de Nederlandse grens. De weergoden waren ons gunstig gezind en het werd een heel gezellige avond in openlucht.

Hieronder enkele sfeerbeelden.

Le Creuset: praktische info

Flagshipstore Le Creuset Antwerpen vind je in de Groendalstraat 19, 2000 Antwerpen

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.