Delforge Christmas Cinnamon Frost weggeefactie

Delforge, dé specialist bij uitstek op het vlak van traditionele kermisspecialiteiten, innoveert met nieuwe smaken en lekkernijen en lanceert in primeur de “Delforge Christmas Cinnamon Frost”. Deze kan je ontdekken vanaf 8 december op de “Gentse Winterfeesten”. En wij geven drie (3) pakketjes weg, elk ter waarde van 30 Euro, af te halen aan de stand van Delforge op de Winterfeesten zelf (van 08/12 tot 07/01/2018) . Het te winnen pakketje bevat 1 portie Smoutebollen of Churros met topping of dip naar keuze voor 4 personen alsook 1 potje Cinnamon Frost per 4 personen. De vraag is hoe of van waar jij Delforge kent? Hieronder antwoorden of op de facebook pagina van Nullam Microwaveum.


Een innovatief product van Huis  Delforge

Het huis DELFORGE is welbekend op alle grote en mindergrote kermissen over het hele land voor haar overheerlijke kermisspecialiteiten.   Dit jaar staat Delforge voor het eerst op de Kerstmarkt in Gent, de “Gentse Winterfeesten”, met een gloednieuwe chalet en concept.  Overheerlijke kermisspecialiteiten in een nieuw jasje en de verrassende innovatie, de Delforge Christmas Cinnamon Frost.  Om je vingers van af te likken deze winter!

De Gentse Kerstmarkt krijgt de primeur

Als primeur krijgt de Kerstmarkt in Gent de nieuwe DELFORGE kermisspecialiteiten voorgeschoteld.  De nadruk zal op Churros en zijn befaamde Smoutebollen liggen.  Deze laatste hebben dé reputatie van DELFORGE gemaakt. Licht, krokant, overheerlijk, warm en vers gebakken. Ze staan synoniem voor oneindig smulplezier en hebben de faam gemaakt van deze erkende Belgische gigant van de populaire kermis gastronomie en dit in heel het land.

Voor de Gentse Winterfeesten heeft Vincent DELFORGE zijn concept nieuw leven ingeblazen door de Smoutebol, of in Gent eerder bekend als de “Oliebol”, sexy, ludiek en feestelijk te maken.
The DELFORGE CHRISTMAS FACTORY staat toe aan amateurs om zélf (tailormade) hun favoriete combinaties te maken door de Oliebollen en Churros onder te dompelen in talloze dips en toppings naar keuze. De consument doet zichzelf er een vreugde aan om zelf zijn comfortfood te creëren naargelang zijn eigen verlangen en smaak. Onder de dips kan je onder meer de volgende smaken terugvinden : Honey, Caramel Fudge, een speciale “Delforge blend “van Callebaut chocolade, Lackmans stroop en voor de volwassenen die iets gewaagder willen, is er ook Grand Marnier of Rhum raisins.  Onder de toppings is er een keuze uit Coco, Speculoos, Mini Marshmallows, vers fruit, Meringue Crunch of Krokante ui.

Waar vind je de Chalet van Delforge?

The DELFORGE CHRISTMAS FACTORY is de gloednieuwe chalet waar al deze nieuwe specialiteiten kunnen worden gedegusteerd, dit alles is een magische en feestelijke sfeer van een chalet volledig in de Kerstkleuren en onder het wakend oog van twee gigantische Kerstmannen in het hartje van het Kerstdorp van de Gentse Winterfeesten.

Verrassende dips en toppings zullen de liefhebbers en fijnproevers onder ons bekoren, zelfs de meest gewaagde combinaties.  Maar de grootste innovatie van deze winter is zonder twijfel de, binnenkort alom bekende, “Delforge Christmas Cinnamon Frost”, een exclusieve creatie van de laatste telg van Huis DELFORGE, met name Victoria Delforge, die hiermee haar allereerste ontwerp voorstelt, met het prestigieuze diploma op zak van de gereputeerde hotelschool Ter Duinen.

Het recept van haar Christmas Cinnamon Frost is een subtiele en innoverende combinatie van smaken.  De frost heeft zijn roze kleur te danken aan de suikerspin die de basis vormt van deze lekkernij en verder werd ontwikkeld met kaneel en natuurlijke vanille.

Deze overheerlijke lekkernij zal eveneens verkrijgbaar zijn in potten aan 4,50 € voor diegenen die niet meer zonder zouden kunnen en het graag mee naar huis willen nemen.

Het Chalet van Delforge  heeft een voorkeurplaats gekregen op de Gentse Winterfeesten, namelijk op het Gouden Leeuwplein vlakbij de ijspiste onder de “Stadshalle”. Niet vergeten, van 8/12/2017 tot 7/1/2018!

NM.

© 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.

Hello there! Laat ons weten wat je denkt