Een unieke cadeaubon van Bijou, beste cocktailbar van België!

Bijou, best cocktailbar van België!

Negen maanden! Bij deze termijn denk je spontaan aan een zwangerschap, maar niets is minder waar. Het is de tijd die Bijou nodig had om zich door een vakjury tot Beste Cocktailbar van België te laten uitroepen tijdens de Venuez hospitality awards op 5 december. Een mooie beloning voor een administratieve calvarietocht van 2 jaar alvorens te kunnen openen en 9 maanden hard timmeren aan de weg naar het succes.

De concurrentie was niet min maar toch haalden ze het overtuigend. Tijdens die negen maanden stond alles in het teken van hospitality naar de klanten toe. Ben en Dieter zijn natuurlijk ervaren rotten, maar toch werd alles wat maar voor verbetering vatbaar was met haviksogen bekeken. De koerswijziging met de nieuwe glazen is daar een passend voorbeeld van.

Naast gastvrijheid is zowat iedereen die ik gesproken heb het erover eens dat Bijou gewoon een heel gezellige bar is, die bij velen het beeld van knetterend haardvuur oproept. Die sfeer heb je vooral de zondagavond, maar vraag me niet waarom. Deze knusse gezelligheid wordt natuurlijk sterk geholpen door de goede playlists van Dieter.

Maar iedereen komt natuurlijk voor de heerlijke cocktails. En in die negen maand werd helemaal niet stilgezeten, want de lat werd constant hoger gelegd. Nieuwe cocktailkaart, nieuwe cocktails en altijd maar weer afstellen, proeven en innoveren. En ik blijf het concept van spirits per centiliter een geniale zet vinden, net als de fumoir. Want het is één van de weinige fumoirs die ik nog weet zijn.

Message in a Bottle: een originele cadeaubon

Bijou mag zich gedurende één jaar de beste cocktailbar van België noemen. Dus ze mogen zeker niet ontbreken in de cadeautips van Nullam of onder jullie kerstboom. Zoals jullie weten heeft Bijou een hele reeks bottle aged cocktails, zoals de Negroni, de Vieux Carré, de Old Fashioned en de Rum Manhattan. Dit zijn natuurlijke ideale cadootjes voor onder de kerstboom. Maar daarnaast kan je ook een cadeaubon krijgen voor een bedrag naar jouw keuze. En die cadeaubon wordt speciaal verpakt in een fles met een cocktailparaplu erbij. Leuk toch? Bel en bestel dus!

Bijou Cocktail Bar Praktische info

Adres: Graaf van Egmontstraat 20, 2000 Antwerpen
Telefoon: 03 237 85 70
Open van donderdag tot maandag vanaf 17u.
Gesloten op dinsdag & woensdag.

NM.

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.