Paradise City Festival Giveaway

Nullam Microwaveum-0646Chef Sofie Dumont, een recycleerbare camping, Uber en festival T-shirts van Harvest Club op het Paradise City festivalmenu (25 & 26 juni 2016)

Het aftellen naar de tweede editie van Paradise City Festival (Kasteelhoekstraat, 1820 Steenokkerzeel) is begonnen. De line-up (met o.a. Kiasmos als headliner) is compleet en staat online. Het gras ter hoogte van Kasteel Ribaucourt wordt meticuleus gemonitord en tickets gaan inmiddels als warme broodjes van de hand. Goed nieuws ook voor de gastronomen onder de festivalgangers: Chef Sofie Dumont zorgt voor een streepje gezonde haute cuisine en exclusief voor het festival ontwikkelde Wim Ballieu een vegetarische variant van Balls & Glory (zie ons artikel over Paradise City).

Paradise City Festival Tickets Giveaway

Wij geven twee tickets weg voor het Paradise City Festival. Wat moet je daarvoor doen? Deel dit bericht op je facebook pagina – want sharing is caring – en beantwoord de volgende vraag: Wat is het juiste adres van de Harvest Club winkel in Antwerpen?

Microwaveum-8191

Harvest Club – platform voor ethical fashion – en Paradise City lanceren samen de eerste Paradise City T-shirt: Craft the rainbow

De Harvest Club (van Ilke Christiaens & Stefanie Vereecken) x Paradise City designer collab bestaat zowel uit één mannen t-shirt als twee modellen voor vrouwen en zal via de website en sociale media van beide partners aangekondigd worden. Harvest Club vertaalt het logo van Paradise City in een mooie blinkende halve zon op de schouder, het handelsmerk van Harvest Club in haar eigen lijn. De collectie t-shirts, gezeefdrukt door Lotte Martens, combineert zachte en harde kleuren en zorgt voor een ‘craft the rainbow’ op het festival.

Nullam Microwaveum-0647

Harvest Club x Paradise City

Paradise City promoot diversiteit en innovatie, draagt zorgt voor het milieu en ademt een positieve toekomst. Enthousiast over hun doel en verandering brengt Paradise City een nieuwe collab met Harvest Club op het festival.

Harvest Club presenteert zorgvuldig samengestelde collecties van pioniers uit de hele wereld die zowel trots zijn op hun esthetiek als op hun ethiek maar even goed projecten die bijdragen tot een economische onafhankelijkheid van een gemeenschap. Het is onze filosofie dat het publiek met trots onze labels kan dragen. Harvest Club brengt een selectie van haar collectie op het festival. Harvest Club en Paradise City geloven dat je een positieve impact op de wereld kan hebben met elke keuze die je maakt, hoe klein die ook is.

Glow in the dark patches

Roche Rouge en Harvest Club slaan de handen in elkaar om de tweede editie van Paradise City Festival te vieren. Samen creëerden ze een serie limited edition glow-in-the-dark patches, made in
Belgium, om tot diep in de nacht te schitteren.

Harvest Club – change the landscape of fashion

Harvest Club brengt een innovatief platform voor creatief vakmanschap met een goed verhaal waarbij alle labels tenminste bij één van deze vijf pijlers aansluiten: Fairtrade, Global Organic Textile Standard (GOTS label), Recycle, Handmade of Small scale production.

Nullam Microwaveum-0648

STORE
Harvest Club, Everdijstraat 20, 2000 Antwerpen
Vanaf Augustus op de nieuwe locatie te Leuven, Dirkboutslaan 3.

Stay tuned
www.facebook.com/HarvestClubShop/
www.instagram.com/harvestclub/
www.harvestclub.be

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.