Mandarine Napoléon

mandarine_gifttubebottle

Belgische trots

De eindejaarsverpakking van Mandarine Napoléon draagt de Belgische kleuren. Al werd het rood wel erg subtiel verwerkt en was het misschien niet expliciet de bedoeling te verwijzen naar de afkomst van het drankje, dat nog immer in België wordt gemaakt van Siciliaanse mandarijnen en Franse cognac.

Mandarine Napoléon is een vruchtenlikeur met een alcoholpercentage van 38%. De likeur is gemaakt op basis van cognac en mandarijnen, aangevuld met kruiden en specerijen en de kleurstoffen karmijnrood en karamel. Het geheime recept werd overgedragen van vader op zoon en is top secret bij vijf generaties Fourcroys.

Aanbevolen verkoopprijs: 21,39€

mandarine_gifttube

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.