Koffie Kàn schreef een eigenzinnig koffieboek vol inside-kennis en recepten

SLOW COFFEE

Marjolein Vermeersch en Martine Nijsters van Koffie Kàn bundelen in Slow Coffee hun vakkennis. Het resultaat is een praktisch inspiratieboek voor mensen die bewust willen genieten van hun koffiemoment. Het werd vorige week in Wenduine – de thuishaven van Koffie Kàn – aan het publiek voorgesteld. Ik kon er helaas niet bij zijn, maar gelukkig voor mij is er een Standaard Boekhandel in de buurt. Ik ben een Koffie Kàn fan van het eerste uur (zie vorige artikelen over de Koffie Kan Slow Coffee, de Cold Brew Coffee Negroni, de Mizudashi Cold Brewed Coffee, …). Ook leuk om weten is dat Koffie Kàn één van de grote partners is van de Mom Blog Awards 2017, en één van de grote hoofdprijzen schenkt! het boek is een aanrader voor alle koffieliefhebbers!

Slow Coffee bekoort zowel de gezellige thuisgenieters, als de nieuwsgierige koffiefreaks en de avontuurlijke koffieblenders.  In Slow Cofee staat alles wat je maar wil weten over koffiedrinken als ‘levenskunst’. Er wordt in dit boek op een heldere manier verteld overduurzame Slow Coffee van topkwaliteit: koffie proeven, de rangorde in de bonen, de verschillende origines en terroirs, de verschillende manieren van roosteren… Recepten mogen natuurlijk niet ontbreken. In ‘Slow Coffee‘ vind je dan ook de gekste maar heerlijkste combinaties met koffie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfrissende, ijskoude koffie tonic? Of van een lekkere koffiestoverij, met een mojito-koffie-ijsje als dessert…?

Daarnaast mocht ook een kritische kijk op de toekomst van koffie ook niet ontbreken. De schrijfsters wekken met dit boek ook een immens respect op voor de zorgzame telers. Liefdevol en vakkundig verzorgen ze hun kostbare koffieplanten. Als lezer begrijp je waarom Koffie Kàn kiest voor duurzaam ondernemen. Het is van fundamenteel belang in de koffiebranche. Tenminste als we over 30 jaar nog steeds koffie willen drinken…

MOEDER EN DOCHTER SCHREVEN EIGENZINNIG KOFFIEBOEK. OM ZALIG VAN TE NIPPEN!

Als meisje van twee al zat Marjolein vaak te spelen te midden van de koffiebalen. Daar kreeg ze van haar ouders – Johan Vermeersch en Martine Nijsters, oprichters van Koffie Kàn – de liefde voor koffie met de paplepel toegediend.

In haar boek ‘Slow Coffee’ onthult ze vandaag, als duurzaam ondernemer en koffie-expert, de verrassende geheimen achter het telen, oogsten, branden én schenken van koffie. Slow Coffee, om precies te zijn. Samen met Martine maakt ze ons duidelijk waarom koffie al van oudsher als godendrank wordt beschouwd. Waarom we er toch zo aan verknocht zijn. En hoe we nog intenser kunnen genieten van ons kopje troost. Een warme aanrader voor elke levensgenieter, of je nu een koffiefreak dan wel een occasionele drinker bent!

Bestellen?

Het boek bestellen? Dat kan via deze link boek bestellen en met de kortingsbon ‘SLOW‘ worden de transportkosten in je winkelmandje weer afgetrokken.

Koffie Kàn Praktische Info

Koffie Kàn

Kerkstraat 84

8420 Wenduine

www.koffiekan.be

NM.

 

© 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.