De snelkookpan van Demeyere

demeyere_snelkook_autocuiseur_2

Win tijd en serveer smakelijke gerechten met de snelkookpan van Demeyere

De avondspits thuis vlot doorstaan? Met de snelkookpan van Demeyere! Zo zet je snel lekkere en gezonde gerechten op tafel, boordevol smaak en energie. De hogedrukpan van Demeyere combineert dan ook grootmoeders goede ideeën met de slimme technologie van vandaag.

In een snelkookpan kook je onder druk, waarbij het deksel zich hermetisch sluit en de druk wordt opgebouwd. Start op hoog vuur en als de stoom sissend uit het ventiel komt, zet je het vuur lager. Het resultaat? Een intense smaak met optimaal behoud van kleur, vitamines en mineralen. En uiteraard win je tijd (tot 70% minder kooktijd) en bespaar je energie, doordat je minder lang en op een lagere stand kookt.

De snelkookpan van Demeyere

De snelkookpannen van Demeyere zijn uitgerust met de laatste technologie voor optimaal gebruiksgemak en een dubbele veiligheid. Zo zorgt de geleidende sandwichbodem voor een perfecte warmteverdeling – op alle vuren, ook inductie – en behouden de dikke roestvrijstalen wanden de warmte. De kunststof handgrepen blijven koel en het automatische sluitsysteem van het deksel voorkomt openen onder druk. Naast de maataanduiding aan de binnenkant heeft de pan ook een akoestische én visuele drukaanduiding.

Dus, zet het najaar straks ontspannen in met sappige stoverijen, hartverwarmende soepen, heerlijke BOELIE OF BOUILLIE? (zie artikel), smakelijke bouillons of feestelijke fonds. De snelkookpan leent zich voor heel wat gerechten en ingrediënten met lange kooktijden, zoals aardappelen en harde groenten als wortelen, kolen, peulvruchten en knollen. Of voor cuisson à l’étouffée, die je nodig hebt voor de choronsaus (zie recept).

1127

Praktische info

Demeyeresnelkookpan, diameter 22 cm, 4-6-8 liter
Ook verkrijgbaar met stoommandje als toebehoren
Richtprijs vanaf 209 euro

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.