Xolato Gin

Xolato Gin: pure affrodisiacum, gin for the Gods and Kings

Xolato heeft een concept gecreëerd van chocoladeproducten, met de Cacaoboon in de hoofdrol. Xolato staat voor beleving met chocolade in de hoofdrol, Chocolatier Peter Messely brengt al meer dan 14 jaar belevingen met chocolade in events en teambuilding activiteiten en 3D gepersonaliseerde realisaties en relatiegeschenken voor bedrijven.

0611

Sedert 2 jaar ontwikkelt Peter ook belevingen gericht naar de consument. Dit binnen het nieuwe Xolato concept, waarin we momenteel 3 toppers hebben lopen, nl. onze Perfect Gift box, de Xolato mousses , die ook als ijsdessert kunnen genoten worden en half december volgde de lancering van onze Xolato Gin, gebaseerd op het verhaal van de Inca’s, Azteken en de Maya’s. Gedestilleerd op basis van Cacaobonen uit Columbia, vanille en wilde peper uit Madagascar , Piemonté hazelnoten en amandelen uit Avola. Elk product op zicht heeft zijn eigen verhaal en belevingsfactor.

X-Gin

De X-Gin is een vernieuwende gin op basis van Cacaobonen uit Colombia, Hazelnoten uit Piemonté, Amandelnoten uit Avola, Wilde Peper en Vanillestokken uit Madagascar. Een echte primeur! Na 14 verschillende recepturen zijn Peter (Xolato) en Patrick (De Moor), tot een uniek Gin concept gekomen. Naast de jeneverbes en de 45 andere kruiden worden verschillende van de beste specerijen van over de hele wereld gebruikt die ook terug te vinden zijn in de Xolato chocolaatjes, namelijk de meest aromatische Cacaobonen uit Columbia, Wilde Peper en Vanillestokken uit Madagascar, werelds befaamde hazelnoten uit Piemonté en Amandelnoten uit Avola van gerenommeerde kwaliteit.

De naam X-GIN verwijst naar de origine van de cacaobonen waar de Inca’s, Azteken en de Maya’s een godendrank mee brouwden waarvan ze geloofden dat dit een drank was bestemd voor Goden en Koningen, die zorgde voor een langere levensduur, extra intelligentie  en een afrodisiacum was.

NM.

Xolato Gin

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.