Superfoods van Delhaize

Microwaveum-7761

Ontdek hoe super superfoods zijn

Een ideale dag start bij Nullam met een goed ontbijt. Geen suikerbommen voor mij, maar wel assortiment van gezonde en voedzame dingen.  En dankzij Delhaize heb ik nu meer keuze om mijn ontbijt samen te stellen. De nieuwe superfoods van Delhaize zijn exclusieve mengelingen van amandelen, granen, bessen en supervruchten die van nature rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen: vitaminen, vezels, omega 3, mineralen en antioxidanten. Uiteraard zonder kleurstoffen, want die zijn nergens voor nodig. Voeg ze bij je smoothies, havermout, slaatjes en homemade koekjes. Ze zijn superlekker en vooral … ze geven je superveel energie!

Ontbijt Mix

Begin de dag met een ontbijtmix of neem eentje mee voor een energieboost later op de dag. Er zijn drie heerlijke soorten te ontdekken. Ze zijn verpakt in individuele porties, handig om mee te nemen.

 • Gedroogde mango en kokosnoot: rijk aan vezels en een bron van vitamine C.
 • Notenmengeling: met de hand geselecteerd voor een perfecte kwaliteit. Rijk aan magnesium en een bron van zink.
 • Granola mix: lekker uit het vuistje of met yoghurt, muesli of havermout.

Microwaveum-7742

Mix van vruchten en noten

Neem één van deze 3 heerlijke noten-, granen- en vruchtenmengelingen mee voor een dagelijkse dosis plezier en geniet van hun natuurlijke weldaden.

 • Energie mix: rozijnen, veenbessen, abrikozen, cashew- en pecannoten en pompoen- en zonnebloempitten. Rijk aan vitamine E, vezels en magnesium.
 • Sport mix: amandelen, zonnebloempitten, rozijnen, banaan en abrikozen. Rijk aan vitamine E, vezels en magnesium.
 • Vitaliteit mix: amandelen, paranoten, blauwe bessen, pompoenpitten, pistachenoten en gojibessen. Rijk aan vitamine E, vezels en magnesium.

Mono-vruchten

Een selectie van supervruchten die je zo kan eten of kan toevoegen aan je ontbijtgranen, muffins en cupcakes.

 • Physalis of Incabessen: een bron van vitamine C en B3.
 • Moerbeien: met de hand gesorteerd en vervolgens in de zon gedroogd. Ze zijn rijk aan vitamine C en vezels.

Te combineren met zowat alles: salades, noedels, rijst, vlees, gevogelte, granen, yoghurt en lekker in dessert. Ontdek de andere variëteiten in bij Delhaize.

Microwaveum-7744

Mono-Ingrediënten

Zeg ja tegen voeding die op natuurlijke wijze een boost geeft aan jouw lichaam. Deze mono-ingrediënten zijn heerlijk uit het vuistje of gemengd met noten, granen, gedroogde vruchten, in salades, bij je ontbijtgranen of ontbijtrepen, bij gerechten of desserts. Ontdek 8 variëteiten in de Delhaize winkels, waarvan 3 zakjes met een handige hersluitbare dosering.

 • Gojibessen: volgens de Chinezen staan deze bessen symbool voor een lang leven. Deze bessen zouden de natuurlijke afweer doen toenemen. Ze zijn rijk aan vitamine C.
 • Gepofte quinoa: quinoa is volgens de Incas “moeder van alle granen”. Voordeel van de gepofte quinoa is dat deze eetklaar is en het is. Rijk aan eiwitten en magnesium, alsook een bron van vezels.
 • Chiazaden: deze zijn rijk aan vezels, magnesium, ijzer, calcium, fosfor, kalium en zink. Heerlijk bij je smoothies, salades en gebakjes.

NM.

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.