Smokey Jo’s Garage

Nullam Microwaveum-0278

Het zag er even naar uit dat er geen vervolg zou komen op Summer Josephine’s, de populaire zomerbar op de site van stadsbrouwerij De Koninck. Maar er is dus toch een vervolg en wat voor één: Smokey Jo’s Garage.

Nullam Microwaveum was er bij op de pre-opening en we hebben maar één conclusie: dit verhaal wordt veel straffer dan Summer Josephine’s: naast de bieren van De Koninck en de lekkere cocktails van de bartenders van The Dirty Rabbit met Dries Botty, kersvers winnaar van de Belgian Diageo World Class Finals, mag je je verwachten aan de klassieke bar op de grond – de Trailer Trash Bar – en een bar in een boomhut. Eten kan je ook van de kleine Hilbilly Tapas tot een volledig menu in het full service restaurant. Daarnaast is er ook een enorme BBQ pit aangelegd. Er is een podium voor live muziek en er is ook een ruimte waar de allerkleinsten kunnen spelen. Hoogtepunt daar is de kinder carwash. Wat een tof idee!

En binnen is een grote ruimte ingericht waar de voetballiefhebbers op een groot scherm de wedstrijden kunnen volgen, gezeten in BUSiness seats. Echt goed gevonden!

Ga zelf even kijken en genieten, want alles is zowat in redneck en hilbilly stijl. Het zit goed in mekaar en over elk detail is nagedacht. Kortom dankzij Smokey Jo’s Garage wordt dit een geweldige zomer met een hoek af. Proficiat aan Kasper en zijn team om dit toch op relatief korte termijn in mekaar te hebben gebokst.

Meer foto’s op https://www.facebook.com/nullammicrowaveumcom/photos/?tab=album&album_id=1117461431626016

Praktische Info

Smokey Jo’s Garage, van 9 juni tot en met 4 september, Boomgaardstraat, Antwerpen

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.