Skybar Antwerpen is de hoogste zomerbar

Nullam Microwaveum-1729

De Skybar Antwerp, een Gastro- & Cocktailbar op het 12de verdiep van het Lindner Hotel & City Lounge, gaat vandaag 1 juli open en wordt daarmee de hoogste pop-up en zomerbar in Antwerpen.

Deze exclusieve zomerbar in de Stationsbuurt is gelegen op 46 meter hoogte, dus je weet dat het uitzicht over Antwerpen een grote troef is. Skybar Antwerpen bestaat 5 jaar en voor  deze 3de zomereditie werkt Skybar Antwerpen samen met de jonge talentvolle kok, Mitch Coldenhoff. Hij presenteert zijn degustatiemenu, waarbij u simpel weg kan kiezen voor vlees, vis of veggie. En er zijn natuurlijk ook lekkere kleine hapjes en Burgers & Dogs, zoals de Italian Stallion, Smokey Robinson, Let’s Meat, Amazing Veggie en Chili Willy. Bekijk maar eens naar het menu op de website.

Er is ook een uitgebreid cocktailmenu met leuke varianten op de klassiekers. Je proeft dat er met premium drinks (van Diageo) wordt gewerkt. Onder de niet-alcoholische dranken is deze Bangkok Non Stop met gember, kuzmi thee, Il nostro chinotto en yuzu sap een aanrader. Ondertussen kan je genieten van het uitzicht en de leuke beats van de DJ van de Dag.

Daarnaast hoeft u niet meer uit te kijken naar een glaasje teveel dankzij de Taxi Americano. Please Don’t drink & drive!

Er worden in deze pop-up ook heel wat evenementen georganiseerd. Zo is er elke maandag een speakeasy avond voor Gin & Gents ten voordele van een goed doel.

Nullam Microwaveum-1872-2

Praktische Info

Lindner Hotel – Lange Kievitstraat 125, 2018 Antwerpen

Open elke dag – vanaf 1 juli tot en met 31 augustus van 16.00 uur tot middernacht

UNLEASH THE BEAST!

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.