Nog geen plannen voor de paasvakantie?

Wonderbox bruist alvast van de buitengewone ideeën voor overheerlijke uitjes.

Heb jij enkele dagen vrij tijdens de paasvakantie? Wat geweldig! Vergeet die grijze, miezerige dagen en denk aan dat heerlijke lentezonnetje. Wonderbox biedt je de kans een unieke en onvergetelijke ervaring te beleven dankzij haar vele geschenkdozen rond het thema “Verblijven”. Heb je er ééntje gekregen met kerst? Dan is het nu het moment om je geschenkbon te verzilveren! Wij zetten alvast drie geschenkdozen in de kijker die échte levensgenieters tijdens de paasvakantie zullen bekoren. En vergeet ook niet de 100% Belgische geschenkdoos Prestigieus Tafelen “Jeunes Restaurateurs d’Europe

Glamping in Brussel?

De geschenkdoos “Buitengewoon overnachten” (€ 99,90) biedt maar liefst 110 bijzondere accommodaties aan. Al gehoord van glamping? In het Vintage Hotel te Brussel, geniet je van een legendarische nacht in een volledig vernieuwde, Amerikaanse vintage Airstream caravan op een boogscheut van de Brusselse Grote Markt. Deze geschenkdoos is geldig voor één overnachting in een luxe caravan-suite en een ontbijt voor twee personen.

Antwerpen

Het schip Hannus ligt aangemeerd in Antwerpen. Recht tegenover het MAS museum ben je van harte welkom om te genieten van een nacht in een exclusieve setting met masten, kabels en zeilen. Wees als het ware kapitein van je eigen schip. Met deze geschenkdoos geniet je met twee personen van één overnachting en een heerlijk ontbijt.

Mont-Saint-Michel

Was het altijd al je droom om eens te overnachten in een joert? Met deze geschenkdoos kan het! De joerts van Mont-Saint-Michel in Normandië, verwelkomen je in de traditionele woningen van de nomaden uit Centraal-Azië. Naast een prachtig stukje geschiedenis biedt deze geschenkdoos een overnachting, ontbijt en een proeverij met lokale producten voor twee personen.

Voor diegenen die ontspanning en gastronomie willen combineren, is de geschenkdoos “Verblijf met gastentafel” (€119,90) de perfecte match. Deze geschenkdoos biedt 185 adresjes waar je kunt genieten van het goede leven en heerlijke lokale gerechten.

Luxemburg

In het restaurant Beierhaascht (Bascharage/Luxemburg) smul je van typische gerechten in de omgeving van een brouwerij. Liefhebber van fijne vleeswaren? Ontdek dan zelf hoe het bekende huis Meyer haar producten pekelt. Deze geschenkdoos is geldig voor twee personen en bestaat uit een overnachting, ontbijt en een diner.

Nord-Pas-de-Calais

Zin om de streek Nord-Pas-de-Calais te ontdekken? Op een domein van maar liefst drie hectaren met een vijver, beek en verwarmd zwembad, heet Paddock du Val de Lys je welkom in één van zijn vier prachtige kamers. In de keuken wordt er gekookt met lokale producten, zoals de bekende kaas Maroilles. Geniet met twee personen van een overnachting in de gastenkamer ´L´Aubépine´, een diner en een ontbijt.

Keuze uit 235 drie- en viersterrenhotels in de mooiste steden van Europa? Dat vind je in de o zo geweldige “Drie droomdagen in Europa” geschenkdoos (€ 199,90).

Boedapest

Kies bijvoorbeeld voor het Eurostars Budapest Center, een hotel bekend om zijn innovatieve design in het hart van Boedapest. De ´Parel van de Donau´ doet je hartje sneller slaan door haar rijke geschiedenis, haar cultuur en bovenal haar unieke schoonheid. Er is geen twijfel mogelijk, Boedapest – ideale city trip bestemming -behoort tot één van de meest trendy steden in Europa. Deze Wonderbox- geschenkdoos is geldig voor twee personen en laat je genieten van twee nachten en een heerlijk ontbijtbuffet.

Ierland

Ierland, het land van charme en groen. Kan jij de verleiding weerstaan? Te beginnen in Dublin, de hoofdstad. Neem even de tijd om écht te genieten van een Guinness in één van de vele bars of van een uitgebreide shopping in de bekende O´Connell Street. Om het tripje helemaal af te maken, kan je met deze Wonderbox-geschenkdoos genieten van twee overnachtingen en een ontbijt in het kleurrijke Charleville Lodge hotel.

5106

De 100% Belgische geschenkdoos Prestigieus Tafelen “Jeunes Restaurateurs d’Europe”

Wonderbox, dé specialist van de betere geschenkdozen, breidt haar gamma uit en trekt daarbij resoluut de gastronomische kaart! Het merk pakt namelijk uit met Prestigieus Tafelen “Jeunes Restaurateurs d’Europe”, een fonkelnieuwe geschenkdoos die u in België trakteert op een gastronomische maaltijd voor twee personen in een van de 23 restaurants met het label Jeunes Restaurateurs d’Europe of in een van de 7 restaurants met het label Table d’Honneur. De jonge en ambitieuze chefs – via een interne procedure geselecteerd op kwaliteit – behoren tot de fine fleur van de Europese gastronomie. Europa telt meer dan 320 JRE-restaurants in 12 verschillende landen. Respect voor tradities en streekproducten zet in deze restaurants de toon. Vernieuwend en vindingrijk koken zit deze chefs in het bloed. Hun culinaire erfgoed verloochenen, dat doen ze immers nooit. De nieuwe geschenkdoos kost 124,90 euro en geeft recht op een viergangenlunch of -diner voor twee personen.

Waar kan je Wonderbox vinden?

De Wonderbox-geschenkdozen zijn verkrijgbaar op www.wonderbox.be en in verschillende verkooppunten (FNAC, Carrefour, Mediamarkt, Club, Cora, …).

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.