Nesquik, zoveel meer dan chocolademelk!

6880

Nesquik maakt zonder twijfel deel uit van ons kindererfgoed. We hebben allemaal jeugdherinneringen die we tot op de dag van vandaag koesteren: luidop dromen van de toekomst met een lekker glas Nesquik tijdens het ontbijt met het hele gezin, of tijdens het vieruurtje omringd door vriendjes.

Het zijn juist die toekomstdromen die Nesquik nu wil vangen en bewaren, een decennium lang.

6876

Afspraak met uw kids … wanneer ze groot zijn !

Nesquik stelt alle kinderen voor om hun dromen en toekomstplannen te vereeuwigen in een doos, een echte tijdscapsule! 10 jaar lang zal Nesquik deze dan zorgvuldig bewaren, in een speciaal daarvoor ontworpen raket. Een unieke ervaring!

Foto’s, persoonlijke objecten, brieven, herinneringen en toekomstwensen, alles blijft 10 jaar lang verzegeld. Stel u voor dat uw kind – eens het jongvolwassen is – zijn speelgoed, tekening en dromen terugziet…

Zal uw kind op het punt staan astronaut, brandweerman of dierenarts te worden? Enkel de toekomst zal het uitwijzen… Maar alle kostbare herinneringen blijven intact.

Want er is niets kostbaarder dan kinderdromen. Ga nu snel aan de slag om de lancering van de raket – voorzien eind van de maand mei – niet te missen!

Klaar voor deze afspraak met de toekomst? Surf naar www.nesquik.be en stuur gratis de droomcapsule van uw kinderen op, voor een lange reis door de tijd !

6884

Een bondgenoot bij het ontbijt, voor een veelbelovende toekomst…

Dankzij een stevig ontbijt krijgen kinderen de nodige energie om goed te presteren op school en zich op hun activiteiten te storten. Een belangrijke start om hun dromen waar te maken terwijl ze spelenderwijs bouwen aan hun toekomst! Bij het ontbijt bezorgt Nesquik hun melk de chocoladesmaak waarop ze zo dol zijn. Naast de lekkere smaak biedt Nesquik ook vitaminen en mineralen aan die de natuurlijke voordelen van melk aanvullen.

Met zijn verrijkte formule kadert Nesquik perfect in een ideaal ontbijt dat bestaat uit een graanproduct (bij voorkeur volkoren), fruit, een drankje en natuurlijk een melkproduct.

Kwestie van hen de komende decennia te helpen om al hun dromen waar te maken…

6884

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.