N.A! RICE CRACKERS

nullam-microwaveum-2972 DE NIEUWE GENERATIE HARTIGE SNACKS

N.A! NATURE ADDICTS verovert de markt van hartige hapjes met een nieuwe aperitieftrend: N.A ! RICE CRACKERS, heerlijk dunne, heel erg verslavende rijstcrackers. Lekker en toch erg licht en moeilijk om af te blijven.

Deze nieuwe generatie hartige snacks, N.A ! RICE CRACKERS, is
GEÏNSPIREERD OP DE NATUUR en bereid op basis van een eenvoudig ingrediënt uit Thailand namelijk rijst. N.A ! RICE CRACKERS, bestaande voor 95% uit rijst, worden niet
gefrituurd maar in de oven gebakken. Het resultaat? Een snack die twee keer minder vet bevat dan de meeste andere crackers en aperitiefkoekjes.

Licht gezouten, zonder bewaarmiddelen en glutenvrij.
N.A ! RICE CRACKERS is de nieuwe krokante lekkernij waar je zonder schuldgevoel van kan genieten! En omdat smaken van nature verschillen is N.A ! RICE CRACKERS in 3 heerlijke, eigenzinnige varianten beschikbaar: ZWARTE PEPER, ZEEZOUT en PAPRIKA.
Gepeperd, gezouten of licht pikant: er is voor iedere smaak wat wils!

Met dit nieuwe gamma betreedt N.A ! Nature Addicts op verrassende wijze de wereld van de hartige snacks en creëert een revolutie in onze aperitiefgewoonten! N.A ! RICE CRACKERS worden verkocht aan de adviesprijs van € 1,69 tot € 1,89 per zakje van 70g.Te koop in de supermarkt.

WIE IS NATURE INNOVATION?

Nature Innovation werd in 2009 opgericht door Bertrand Jacoberger, een avontuurlijke lekkerbek en natuurliefhebber die in 2008 een goed idee kreeg: een revolutie te weeg brengen in de snackwereld met de natuur als enige wapen. In 2015 was het zo ver: N.A! betrad de markt van de hartige snacks met N.A! Rice Crackers.

Praktische informatie: www.na-natureaddicts.be

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.