Meer boeken lezen

“The world is a book, and those who do not travel read only a page”

Augustinus van Hippo  (354-430)

Ik ben nog één van die personen die een warm gevoel krijgt wanneer hij zich kan neervleien in een comfortabele zetel met een nieuw boek. En dan helemaal opgaan in een andere wereld. Boeken lezen is voor mij puur plezier en sedert een paar jaar lees ik naast de papieren versie nu ook boeken op een tablet, wat voor een chaotische lezer als mezelf een voordeel is. Met chaotisch bedoel ik dat ik gemakkelijk twee tot drie boeken tegelijk lees. Er zijn boeken die ik enkel in papieren versie wil lezen – ik moet ze kunnen vasthouden – en daarnaast lees ik nog bijvoorbeeld een culinair naslagwerk in electronische vorm.

Elk jaar bij het begin maak ik al een lijstje van de boeken die ik het jaar daarvoor had moeten lezen maar nog niet toegekomen ben en boeken die om bepaalde redenen mijn interesse hebben opgewekt. En zoals elk jaar is het een uitdaging om tijd te vinden om te gaan lezen.

NM.

© 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.