Left Hook Gin!

4418

Uppercut Gin heeft een klein broertje gekregen, de Left Hook Gin!

Uppercut Dry Gin, een premium gin van Manuel Wouters van SIPS, heeft er een broertje bij. De jongste telg van de ginfamilie luistert naar de naam Left Hook Gin! Het is een pittige, karaktervolle gin op basis van onder andere roze peper, foelie, dragon en rawitpepertjes. De Left Hook gin wordt net als zijn broertje gepresenteerd in een prachtige fles met een oude vorm, een origineel retro label en gewaxte dop. Wederom een fijn artisanaal Belgisch topproduct van hoogstaande kwaliteit.

Nullam mocht de gin al eens voorproeven en was danig onder de indruk: het alcoholgehalte van 47.2% is iets minder dan zijn broertje de Uppercut. Maar de Left Hook Gin laat een leuke tinteling na in je mond, en hij ruikt ook goed dankzij de specerijen. Een hele leuke nieuwkomer. Drink hem met een Fentimans Light Tonic Water en wat roze peperbolletjes als garnituur… de perfecte combinatie.

Cheers!

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.