Le Carquois

carquoisnoir2

Sinead Shannon Roche, de bedenkster van Versa Versa, speelt opnieuw met de regels van de luxe en de elegantie en voegt een nieuw stuk toe aan de verfijnde hand-made collectie: Le Carquois.

Carquois, dat vertaalt zich als een lederen tas om pijlen op te bergen van een (kruis)boog.

Een echte innovatie in de wereld van Versa Versa, deze jongste creatie van het Belgische merk gespecialiseerd in lederwaren toont eens te meer het talent van Sinead om zich op een speelse manier van alle conventies te ontdoen. Voor alle duidelijkheid: deze werd niet gemaakt voor de Robin Hood die in elk van ons schuilt maar werd ontworpen voor iedereen die van koken houdt.

Gastronomie en Versa Versa gaan hand in hand en de Carquois wordt het onmisbaar accessoire van de nomade/levensgenieter. Een nobele en kostbare opbergtas voor zijn wapens in de keuken.

100% leder en 100 % met de hand gemaakt, met de Carquois worden een dozijn messen van elk formaat, makkelijk, snel en veilig opgeborgen.

Deze pièce unique is beschikbaar in 5 verschillende kleuren leder en kan gepersonaliseerd worden op naam van zijn eigenaar.

Op bestelling
Vanaf 580€
Personalisatie mogelijk.
www.versa-versa.com/eshop

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.