Klean Kanteen Reflect drinkfles

What you see is what you get!

Het volgende item dat we in de spotlight zetten als eindejaarscadeau is deze Klean Kanteen Reflect drinkfles. Ik ben al jaren fan van Klean Kanteen (zie vorige artikelen) en deze Reflect valt heel erg op. Niet alleen omwille van het design, maar om deze drie redenen: geen verf, geen plastic en enkel duurzame materialen.

De afsluitdop is gemaakt in duurzaam bamboe. Ok, het oogt heel mooi en esthetisch en is milieuvriendelijk, maar als je zoals mij regelmatig op pad gaat met dure camera’s en lenzen en/of laptop, wil je niet dat je waterfles gaat lekken. En dat gebeurt hier ook niet. De dop blijft op zijn plaats en de fles gaat niet lekken.

En er wordt geen plastiek maar wel silicone gebruikt. Silicone is duurzamer en hygiënischer dan plastiek. De silicone verzegeling van de fles kan dus redelijk wat misbruik verdragen en zal beter zijn in het onderhoud.

De herbruikbare fles is beschikbaar in brushed stainless of mirrored stainless steel (mat of glanzend dus). Er komt geen verf aan te pas, Dus geen half weggeveegde logo’s of tekeningen door veelvuldig gebruik. Het geborstelde stainless steel is klassiek en visueel neutraal en krassen zullen dus veel minder opvallen. Het Klean Kanteen logo is zelfs op de fles gelaserd, ook daar komt dus geen spatje verf aan te pas! Maar ook van binnen is de fles stainless, met andere woorden je zwarte thee zal geen sporen achterlaten.

De Modellen

De Reflect komt in twee modellen

  • 18 oz Reflect (532 ml), € 32.95 (advies verkoopprijs)
  • 27 oz Reflect (800 ml), € 36.75 (advies verkoopprijs)

Waar kan je Klean Kanteen vinden?

Naast AS Adventure (zie verder) kan je een groot gedeelte van het gamma van Klean Kanteen vinden in pop-up shop LTD (van Limited), een samenwerking  tussen Boekhandel Stad Leest en Fietsen De Geus. LTD is een unieke blend van twee werelden en die kan je vinden in de Nieuwe Gaanderij, Huidevettersstraat in Antwerpen (nog tot 31 december).

Meer info op de website van Fietsen De Geus  (www.fietsendegeus.be)

Maar Klean Kanteen vind je dus ook bij AS Adventure (volg de link 18 oz en 27 oz)

NM.

 

 

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.