Klean Kanteen: hele leuke drinkflessen voor jong en oud!

Nullam Microwaveum-7662

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dan moet er nog het één en ander gekocht worden, zodat zoon- of dochterlief naar school kan vertrekken. Naast een hele resem schoolse benodigdheden en kledij, liet de jongste Nullam gisteravond plots weten – typisch last minute – dat de waterfles van Klean Kanteen wel wat deukjes had opgelopen en dat ook hier en daar de verf wat verdwenen was. Niet te verwonderen, want ze neemt die ook overal mee. Dus gingen we nog op zoek naar een nieuw exemplaar, zodat ze met een gerust hart aan het nieuwe schooljaar kan beginnen.

Ze gebruikt al jaren een Klean Kanteen waterfles, wat voor mij een geruststelling is, want zo heeft ze altijd water te drinken, wat nog altijd beter is dan soda’s. De flessen zijn van roestvrij staal, helemaal duurzaam, de flessen geven geen nare smaakjes af in het drinken en ze zijn makkelijk schoon te maken. En ook ik heb een klassieke Klean Kanteen bij en in de keuken gebruik ik een Isolatiefles Vacuum Classic voor het warmhouden van bijvoorbeeld Hollandaise of bearnaisesaus (zie artikel). 

Klean Kanteen bestaat in alle vormen en kleuren met exemplaren voor groot en klein, met klassieke sport cap of loop cap (zodat de fles niet gaat lekken in je rug- of sportzak). Er zijn ook speciale exemplaren voor de allerkleinsten, want Klean Kanteen sloeg de handen in elkaar met Emma Thyssen, illustrator van onder andere kinderboeken. Zij voorziet een aantal Kid Kanteen modellen van een leuke, abstracte kindertekening. En je kan natuurlijk ook kiezen voor een hip designmodel. De bestseller onder de Klean Kanteen drinkflessen voor volwassenen, de Classic (27oz – 800 ml), is in limited edition verkrijgbaar in een opvallend grafisch jasje. Alexander Tolaro, Antwerps typografisch designer, creëerde een leuk, creatief design op vier Classic drinkflessen in de kleuren wit, blauw, mint of kaki. Keuze genoeg – zie link!

Klean Kanteen hoopt met deze opvallende exemplaren in
België nog meer de aandacht te kunnen vestigen op de nood
aan het gebruik van herbruikbare RVS drinkflessen in plaats van plastic alternatieven.

NM.

 

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.