In the Mix: Campari Tonic

Met Campari Tonic smaakt de zomer bitter en beter

1113

De weergoden zijn ons gunstig gezind de laatste tijd en dat wil zeggen dat we stilaan mogen beginnen denken aan een terrasje doen, aan picknicken, aan BBQ en aan zomerse drankjes. Hier bij Nullam houden we jullie op de hoogte van de nieuwste trends en we zullen jullie de volgende weken een aantal nieuwigheden voorstellen. De eerste in de reeks is de trendy Campari Tonic, want de trend van bitter zet door. Campari geeft er een eigenzinnige twist aan, met een verrassend aperitief op basis van twee klassiekers: Campari & Tonic. Zo fris als deze nieuwkomer smaakt, zo zomers ziet hij eruit met een rebels rode kleur en pittig partje limoen. Tijd om met je vrienden te klinken!

Campari Tonic, tijdloos én trendy

Aan de typische bittere smaak van Campari – die teruggaat tot in 1860 – is nooit geraakt. Maar dat betekent niet dat het legendarische Italiaanse aperitief niet openstaat voor vernieuwing. Met Campari Tonic opent een nieuwe wereld: twee klassiekers die tekenen voor een spannende smaakervaring, met bitter in balans.

Het resultaat is verrassend en verfrissend, en daarmee ook toegankelijk voor een jongere generatie. Achter Campari schuilt een wereld van smaken, uniek gelaagd door de geheime mix van tientallen kruiden. De combinatie met Tonic maakt het aperitief licht en energiek, waarbij de bittere toets je zintuigen even op scherp zet. Campari Tonic heeft dan ook alles om de nieuwe referentie van het merk te worden. Met zijn frisse bitterheid is Campari Tonic trouwens erg trendy. Want vandaag duiken er steeds meer befaamde bitters op in cocktails.

Mixologist Dave Aertgeerts: “Alle smaken zitten perfect in balans. Campari Tonic houdt het midden tussen zoet, fris en kruidig, met een lichtbittere toets. Heel toegankelijk en tegelijk heel verrassend. Campari slaagt erin om vernieuwend uit te pakken met zijn typische bittere karakter.”

1098
Wat heb je nodig voor een zinnenprikkelende zomer!

Campari Tonic serveerjevolgens de regels van de kunst, in een grootwijnglas met langevoet. Doe een viertal grote ijsblokjes in het glas, voeg 5 cl Campari en 15 cl Premium Tonic toe, werk af met een schijfjelimoen en klink in goedgezelschap!

Mixologist Dave Aertgeerts: “In no time creëer je deze Campari Tonic en verras je je vrienden. Bovendien oogt dit aperitief fris en feestelijk, het voelt zomers aan en smaakt naar meer. Dé starter dus voor een lenteterrasje, een zomerse barbecue of een zwoele septemberavond.”

Bekijk hier het perfect serve filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=XDITSxvbrEw

Visit us also on: www.facebook.com/campari.be

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.