Godiva’s 90e verjaardag chocoladedoos

Microwaveum-8081-3 Vier Godiva’s 90e verjaardag met deze limited edition chocoladedoos, gevuld met 18 pralines. Het verhaal van Godiva begon in 1926, toen de inspirerende Belgische chocolademaker, Pierre Draps, zijn allereerste pralines ontwierp. Nu viert Godiva met de gepaste fierheid zijn 90-jarige geschiedenis van innovatie en vakmanschap met deze heel bijzondere historische chocolaatjes. Elke creatie laat u een stukje geschiedenis proeven en vertelt haar eigen fascinerende verhaal.

Godiva is al 90 jaar lang één van de meest toonaangevende chocolatiers, die zijn succes heeft opgebouwd op baanbrekende innovatie en indrukwekkend culinaire knowhow. De geschiedenis van Godiva wortelt in het vakmanschap en de passie voor chocolade van de familie die het merk oprichtte. Van een familiebedrijfje in Brussel is Godiva uitgegroeid tot een prestigieus huis met meer dan 600 eigen winkels en aanwezigheid in meer dan 100 landen over de hele wereld, van Europa tot Azië en van Noord-Amerika tot het Midden-Oosten.

De nieuwe Gold Anniversary Collectie, gecreëerd ter ere van de 90e verjaardag van het merk, is een verrukkelijke ontmoeting tussen verleden en heden,  zowel heerlijk nostalgisch als vernieuwend in chocolade en design.  De collectie bevat naast acht van Godiva’s meest verfijnde en iconisch chocolaatjes ook een gloednieuwe zoete en frisse creatie met frambozenvulling, geparfumeerd met rozenessence. De delicate rozen- en frambozensmaak zal een opwindende rol spelen in het jaar waarin de chocolatier zijn 90-jarige bestaan viert.

Godiva heeft de uitzonderlijk talentvolle Belgische kunstenaar Oli B gevraagd om zijn artistieke magie los te laten op de iconische gouden doos. De jonge Belg heeft met zwier en energie een stralend kleurenfeest ontworpen dat de sfeer van vrolijk vuurwerk oproept.  Met dit startsein voor een jaar van boeiende samenwerking tussen de jonge kunstenaar en Godiva mogen chocolade- en kunstliefhebbers het hele jaar lang spectaculaire creaties verwachten!

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.