Gezonde crunchy muesli van Delhaize

3891

Dit jaar lanceert Delhaize een nieuwigheid in de afdeling ontbijtgranen: de crunchy muesli Delhaize! Je kan deze ontbijtgranen in twee variaties aantreffen: gemengd met spelt en gepofte haver, of vergezeld van rode vruchten.  Een bom gezonde energie en een bron van vezels, dankzij de volkoren havervlokken en de heerlijke stukjes bosvruchten. De natuurlijke zoetstof van de steviaplant maakt de muesli nog lekkerder, met als toemaatje 5% minder suiker. Een echt gezonde soort ontbijtgranen!

Crunchy Muesli spelt en gepofte haver Delhaize

Voor de bereiding van deze krokante muesli worden volkoren vlokken van haver en het oergraan spelt samen met gepofte haver gemengd, met toevoeging van een extra vleugje honing en zonnebloemolie. Deze mix wordt gebakken tot knapperige clusters. Om dit heerlijke geheel af te maken, worden stukjes amandel, pecannoot en pompoen- en zonnebloempitten toegevoegd. Zo ontstaat een smakelijke muesli die van nature rijk is aan vezels. Heerlijk met melk, yoghurt of verse kaas.tt

Crunchy Muesli stevia bosvruchten Delhaize

Een krokante mix van in zonnebloemolie gebakken volkoren havervlokken, geraspte kokos en vezelrijke crispies waaraan heerlijke stukjes aardbei, braambes en framboos zijn toegevoegd. Deze krokante muesli bevat geen toegevoegde suiker (bevat van nature aanwezige suikers) en is van nature rijk aan vezels. Heerlijk met melk, yoghurt of verse kaas.

Beide producten dragen het ‘Extra’ Label. Het goed zichtbare hartje op de voorkant van de verpakking bevestigt dat het om een gezond product gaat. Zo zie je in één oogopslag de troeven van het product in kwestie. Bijvoorbeeld: rijk aan vitamine C, mineralen zoals ijzer, magnesium of calcium, of vezels, en arm aan suiker, vetten, of zout.

Bij de Crunchy Muesli Delhaize wijst het ‘Extra’ Label op het vezelgehalte.

3912

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.