Ga op zoek naar een Jack Daniel’s Barrel

barrel

JACK DANIEL’S VIERT 150ste VERJAARDAG MET EEN WERELDWIJDE BARREL HUNT

Maak kans op een stukje Jack Daniel’s geschiedenis tijdens een 90 dagen durende zoektocht naar 150 barrels gevuld met geweldige prijzen. Om de 150ste verjaardag van de distilleerderij te vieren, organiseert Jack Daniel’s een wereldwijde schattenjacht. Deze zogenoemde “Jack Daniel’s Barrel Hunt” start op 1 juli in Jack’s thuishaven Lynchburg en zal verspreid over 90 dagen meer dan 50 landen aandoen.

Barrel Hunt

Tussen juli en september zullen 150 whiskeyvaten worden verstopt op historische plaatsen in diverse regio’s over de hele wereld. Elk van deze vaten werd met de hand gemaakt en heeft effectief gediend voor het rijpen van Jack Daniel’s. De verborgen vaten bevatten unieke Jack Daniel’s prijzen zoals een exclusieve bar kit gemaakt van dezelfde witte eik als deze die gebruikt wordt om de vaten zelf te maken. Naast deze bijzondere prijs krijgen de eerlijke vinders ook het vat zelf en tal van andere geweldige prijzen die per land verschillen, zoals tickets voor het exclusieve D150 event in Lynchburg, Tennessee. Tips voor het vinden van de verstopte vaten zullen worden verspreid via de lokale Facebookpagina’s van Jack Daniel’s.

https://www.facebook.com/JackDanielsBelgium/

Wanneer?

Aanstaande zaterdag, 20 augustus, kan alvast de eerste barrel in België gevonden worden!

Het vat is een essentieel element in de productie van Jack Daniel’s Tennessee Whiskey aangezien het voor 100% de kleur bepaalt en voor 70 tot 80% de smaak,” aldus Master Distiller Jeff Arnett. “Het is een belangrijke schakel die in het 150-jarige bestaan van de distilleerderij onveranderd is gebleven.”

Meer info nodig?

Meer informatie over de Jack Daniel’s Barrel Hunt, het reglement en hoe deel te nemen, is te vinden op www.jackdanielsbarrelhunt.com

Meer informatie over Jack Daniel’s en de 150ste verjaardag van de distilleerderij: www.jackdaniels.com

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.