Freedent

Nullam Microwaveum-0743

Mond- en tandgezondheid

Sinds zijn start heeft het merk Freedent zich ingezet voor de mond- en tandgezondheid. Dit jaar innoveert Freedent verder met een gloednieuwe formule met Xylitol, speciaal ontwikkeld om u elke dag opnieuw te helpen om een gezonde mond en een stralende glimlach te behouden.

Xylitol is een natuurlijke zoetstof met dezelfde smaak als sucrose met als verschil dat deze stof ook de erkenning geniet van tandartsen voor haar antibacteriële werking. Xylitol verhoogt de PH-waarde van de mond en helpt om het tandweefsel te demineraliseren.

Moderner, frisser en dynamischer; zelfs de nieuwe visuele identiteit van Freedent kauwgom geeft duidelijk blijk van de beschermende werking.

Nieuwe Smaken

Omdat het genot natuurlijk ook belangrijk is, stelt Freedent nieuwe recepten voor een nog frissere adem: Mint, Frozenmint of Strawberry, iedereen vindt zijn genot in een van de tiental verschillende smaken en verpakkingen aangepast aan elke situatie.

Freedent maakt het u echt gemakkelijk om zeer goede mond- en tandgewoontes aan te nemen en aan te houden!

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.