Een koekje van Delacre mag niet ontbreken op uw feesttafel

Delacre bestaat 125 jaar en bereidt een nog feestelijker eindejaar voor!

Huis Delacre bekroont een uitzonderlijk jaar – de 125e verjaardag van het bedrijf – met een bijzonder genereus gamma ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten.

Winterse maar evenzeer warme designs

De traditionele metalen koekjestrommel van Delacre verschijnt in een rijk gevarieerde garderobe die het jaareinde van 2016 karakteriseert, en met zestien onweerstaanbare smaken waaronder uiteraard de iconische koekjes Biarritz, Brazil, Cigarette Russe, Délichoc, Marquisette, Matadi, Nordica. Deze kilo overheerlijk lekkers zit verpakt in drie winterse sportuitrustingen…

En waarom zou je jezelf geen extra pleziertje gunnen? Delacre pakt nu meteen ook uit met de Shoebox Winter Sport (400g) in de kleuren van het seizoen. Kiezen maar: de vos of de sneeuwman?

Alle koekjestrommels van deze eindejaarscollectie zijn vanaf nu beschikbaar in de supermarkten. De adviesprijs voor verkoop is € 8,39 voor de Shoebox Winter Sport en € 11,99 voor de Tea Time KG Winter Sport.

… en vergeet ook niet de onmisbare ‘125 jaar’-editie die een nieuwe mijlpaal vereeuwigt voor het geweldige avontuur dat Charles Delacre in 1891 lanceerde in België.
Deze twee speciale ‘125 jaar’-uitgaves staan vanaf half november voor € 11,99 te koop in alle verkooppunten.

Een uitzonderlijk jaar verdient een uitzonderlijke collectie! De lekkere pleziertjes van Delacre verschijnen nu ook in een 380g-verpakking: nóg een kans om zich onder te dompelen in de betoverende kerstsfeer. Sweet Pleasure: tien lekkere Delacre-koekjes met Belgische chocolade in een gouden verpakking. Het ultieme geschenk om weg te geven (of om voor jezelf te houden…).

De Sweet Pleasure (380g) is nu al beschikbaar in de supermarkten. Adviesprijs: € 7,99.

Deze collectie zou niet compleet zijn zonder Christmas Time: heerlijke zandkoekjes met een dun laagje melkchocolade, versierd met motiefjes die verwijzen naar deze eindejaarsperiode: het grootste genoegen voor jong én oud. Nu al beschikbaar in je favoriete winkel. Adviesprijs € 3,99.

NM.

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.