Eau de Genval: water uit de Brabantse Ardennen

6869

In dit verschrikkelijk warme weer moeten we nog meer water drinken dan anders.  Ik koop graag van die 5 liter pakken omdat die zo praktisch zijn. Eau de Genval borrelt al generaties lang op in het hart van de Brabantse Ardennen en staat bekend om zijn grote zuiverheid. Dit unieke water is 100% natuurlijk en ondergaat geen chemische behandelingen. Het is al net zo zuiver en fris als wanneer u het rechtstreeks uit de bron zou drinken.

Eau de Genval is licht gemineraliseerd. Dankzij zijn hoge gehalte aan oligo-elementen en minerale zouten is dit het ideale water voor het hele gezin.

Dankzij de praktische en vernieuwende verpakking komt bronwater rechtstreeks uit de koelkast gevloeid! De verpakking van 5 liter is makkelijk te transporteren, op te bergen, open te maken en te gebruiken, en beschermt de kwaliteit van je water.

Het vernieuwende gezinsformaat is zowel praktisch als ecologisch en zal je het leven elke dag opnieuw alleen maar makkelijker maken.

Probeer het gauw zelf!

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.