Delhaize sleept prestigieuze internationale prijzen in de wacht

Twee Tequila’s van Delhaize winnen een zilveren medaille op de ‘Concours Mondial de Bruxelles”

Delhaize kondigt trots aan dat haar dagelijkse inzet om haar klanten de allerbeste producten te bieden, erkend is op internationaal niveau. Delhaize heeft recent 4 onderscheidingen (twee voor tequila en twee voor bier) gekregen voor dranken die zij heeft ontwikkeld of exclusief verkoopt in haar winkels.

Op de prestigieuze ‘Concours Mondial de Bruxelles – Spirits Selection’, die eind augustus plaatsvond in Tequila City (Jalisco) in Mexico, hebben twee producten van Delhaize een zilveren medaille gewonnen.

Delhaize’s tequila’s El Domador reposado en añejo lieten de 300 andere deelnemende tequila’s ver achter zich. Deze erkenning is des te indrukwekkender daar de wedstrijd werd georganiseerd onder leiding van de Nationale Kamer van de Tequila-industrie. De jury bestond uit 74 leden, waaronder talrijke specialisten van deze alcoholische drank op basis van agave. De drie Delhaize-tequila’s van El Domador, die in de zomer van 2015 op de markt kwamen, zijn het resultaat van de samenwerking tussen Delhaize, de Antwerpse mixoloog Manuel Wouters van SIPS en een Mexicaanse tequilaproducent. Deze zeer zuivere premium tequila’s, die voor 100% van blauwe agave zijn gemaakt (de beste kwaliteit), zijn een echte uitnodiging om de wereld van de tequila te ontdekken doorheen drie varianten die alle rijke aroma’s weten uit te drukken van de distillering van de agaveplant en de rijping hiervan.

  • Delhaize El Domador Silver € 21,99 70 cl – 38% alc.
  • Delhaize El Domador Reposado € 23,99 (4 maanden gerijpt) 70 cl – 38% alc.
  • Delhaize El Domador Añejo € 25,99 (13 maanden gerijpt) 70 cl – 38% alc.

El Diablo, een lekkere cocktail op basis van El Domador Tequila en een creatie van Manuel Wouters van SIPS (zie receptuur)

 

© 2016 – 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.