Delhaize lanceert 6 heerlijk nieuwe variaties in haar yoghurt assortiment

Nullam Microwaveum-2969

Enerzijds werd de unieke combinatie fruit en groenten samengebracht in een lekkere volle yoghurt. Deze heerlijke groente-fruit duo’s zijn verkrijgbaar bij Delhaize in 3 onverwachte smaaksensaties: appel-peer-komkommer, banaan-rode biet en aardbei-tomaat. En voor iedereen die op een zuivelvrij dieet is of houdt van een beetje verandering, heeft Delhaize ook goed nieuws. Vanaf nu biedt Delhaize 100% plantaardige kokosbereidingen in 3 verschillende smaken aan: naturel, aardbei en ananas met kokos. Een perfect alternatief voor de traditionele yoghurtvarianten. Een yoghurt als ontbijt of een yoghurt als tussendoortje, de hemelse nieuwe soorten van Delhaize zorgen voor momenten van oprecht plezier en pure verwennerij. Wij hebben ze getest en goed bevonden.

DELHAIZE BLIJFT INNOVEREN: DELHAIZE YOGHURT MET FRUIT EN GROENTEN

De nieuwe groente-fruit yoghurts van Delhaize zorgen voor het perfecte “me-time” moment. Deze unieke combinaties die groenten en fruit samenbrengen in een volle yoghurt staan synoniem voor pure verwennerij. Iedereen kan met volle teugen van deze overheerlijke en verrassende groente-fruit duo’s genieten tijdens het ontbijt, als tussendoortje of als dessert. Het fruit zorgt hierbij steeds voor een verfrissende smaaksensatie waarbij de groente een perfecte aanvulling vormt om meer bite te geven aan de yoghurt.

Delhaize biedt 3 unieke smaaksensaties aan die zeker het proberen waard zijn:

* Appel-peer-komkommer: prijs – EUR 1.49/ 150g

* Banaan-rode biet: prijs – EUR 1.49/ 150g

* Aardbei-tomaat: prijs – EUR 1.49/ 150g

Nullam Microwaveum-1500

MOMENTEN VAN PURE VERWENNERIJ ZONDER LACTOSE

DELHAIZE COCO KOKOSYOGHURT

Puur kokoswater, kokosolie, kokosmelk en kokosmargarine, wie denkt dat hiermee het laatste woord op vlak van de kokosnoot gezegd is, heeft het mis. Kokos is zonder twijfel de trend van de laatste jaren en kan bovendien op zoveel verschillende manieren gebruikt worden. Dit alternatief voor traditionele ingrediënten wint dan ook continu aan populariteit. Delhaize heeft er deze keer voor gekozen kokosbereidingen op basis van zuivere kokosmelk op de markt te brengen. De 3 overheerlijke smaken zijn 100% plantaardig. Dat wil zeggen dat ze lactose, koemelk en gluten vrij zijn. De ideale aanvulling dus op het reeds bestaande yoghurtassortiment van Delhaize. COCO kan naturel gegeten worden, maar is ook heerlijk in combinatie met wat fruit en noten. Bovendien leent COCO zich ook perfect als extra smaakmaker in smoothies, als basis voor ijsjes of als topping op pannenkoeken. Een hapje COCO prikkelt de smaakpapillen en is verkijgbaar in 3 verfrissende smaken:

* Kokosmelk met yoghurtculturen naturel: prijs – EUR 1.99/ 125g

* Kokosmelk met yoghurtculturen aardbei: prijs – EUR 1.99/ 125g

* Kokosmelk met yoghurtculturen, kokos en ananas: prijs – EUR 1.99/ 125g

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.