Delacre en Elvis Pompilio onder één hoedje

img_8313-a

De beroemde modeontwerper verzorgt het design van twee limited edition koekjestrommels van Huis Delacre

Huis Delacre heeft zichzelf tot doel gesteld zijn koekjes tot kunst te verheffen. Vandaar ook de wens om telkens weer uit te pakken met fraaie verpakkingen, zoals de nieuwste limited edition collecties in samenwerking met de Belgische hoedenontwerper Elvis Pompilio. Pompilio tekende twee exclusieve koekjestrommels die vanaf 23 september 2015 verkrijgbaar zijn in de Delacre-boetiek in Brussel en kort daarna ook in de supermarktketens.

“We speelden al langer met het idee van een collector’s reeks met een designer”, vertelt Gunther Deckers, marketingmanager bij Delacre. “Met Pompilio kiezen we voor een gevestigde Belgische waarde, een wereldwijd gerenommeerde designer die met zijn persoonlijke aanpak en elegantie perfect bij onze identiteit en waarden past. Dat Pompilio eerder al hoeden maakte voor Koningin Mathilde was voor ons geen doorslaggevende factor, maar wél een leuke knipoog naar onze rol als Hofleverancier. We weten echter dat ook Harrison Ford, Madonna en Sharon Stone tot zijn bewonderaars behoren. De kleurrijke en stijlvolle ontwerpen spreken ook een jonger publiek aan en ondersteunen het delicieuze lekkers dat wij aanbieden. Meteen de perfecte aanvulling voor onze eindejaarscollectie!” 

De nieuwe metalen trommels – in limited edition – bieden een verleidelijke selectie van 400 gram lekkernijen van Huis Delacre: Marquisettes, Biarritz, Cigarettes Russes, Cœur Blanc, Brazil, Caracas, Nordica, Délichoc Melk, Suprême en Délichoc Puur. Deze nieuwe edities zijn vanaf 23 september verkrijgbaar in de Delacre-boetiek (hartje Brussel) en vanaf 28 september in de supermarkt tegen de adviesprijs van € 8,29.

© 2015 – 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.