De aspergekoker van Demeyere

1100 aspergekoker

Wist je dat je sommige groenten best verticaal kookt? Met deze unieke kookpot van Demeyere komen de zachtere aspergepunten boven het water uit en worden ze gestoomd in plaats van tot pulp gekookt. Want de puntjes, die zijn juist het lekkerste, toch? Ook ideaal voor het blancheren, koken en stomen van groenten zoals witloof of schorseneren. Eerder een pasta-lover? Met het mandje haal je je pasta veilig uit het water.

  • Handige inzetmand met haakje 2 jaar garantie
  • 3-lagige capsulebodem van 4mm dikte
  • Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie
  • Vaatwasserbestendig
  • 10 jaar beperkte garantie
  • Ø 16 cm – 4,5 l

Handige inzetmand met haakje

De aspergekoker is een hoge, smalle kookpot/pan met een aspergemand met haakje. Zeer handig, haal je asperges of andere groenten uit het water, zonder het kookvocht -een perfecte basis voor soep- te verspillen. Hang het mandje op de rand van de pot met het handige haakje.

1100 asperkoker b

3-lagige capsulebodem

Snel aan tafel. De 3-lagige capsulebodem, de gepolijst hoogwaardig roestvrij stalen wanden 18/10 en het goed passend deksel brengen het water snel tot het kookpunt.

Geschikt voor alle vuren, inclusief inductie

De producten van Demeyere zijn geschikt voor alle vuren. De magnetische bodem maakt de producten van Demeyere uiterst geschikt voor koken op inductie.

Vaatwasserbestendig

Koken is één, afwassen is een andere klus. Zet de aspergekoker na gebruik in de vaatwasser en het werk zit erop.

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.