Daniël & Nele Ost ontworpen een kunstwerk rond de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkannen

De BRITA fill&enjoy Marella in drie nieuwe sprankelende kleuren
die tevens Daniël Ost hebben geïnspireerd tot het realiseren van een uniek bloemenkunstwerk.

De Marella waterfilterkan is de enige limited edition binnen de BRITA familie en meteen ook de populairste.  Het model wordt jaarlijks uitgebracht in nieuwe kleuren of dessins waarmee BRITA de trends zet in onze interieurs. Ze vinden hun inspiratie in mode, beauty, lifestyle, food, of deco en zijn onze beste buddies om ons aan te zetten die 2L water per dag te drinken. 

De BRITA fill&enjoy Marella kannen worden dit eindejaar voorgesteld in 3 spetterende kleuren, blauw, groen en bessenrood.  Een assortiment dat niemand onberoerd laat en bij iedereen wel iets zal oproepen.  Zo ook bij bloemenkunstenaar Daniël Ost, die er een uniek kunstwerk op inspireerde met zwevende bloemen in water, een primeur!  Want water is immers de essentie van alle leven!

De Marella kleuren

Blauw, groen en bessenrood, het kleurenpalet van de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkannen, werd niet zomaar samengesteld.

Niet alleen zijn deze kannen een leuke blikvanger in elke interieur en op elke tafel, ze staan tevens synoniem voor de betekenis achter elke gekozen kleur.

Blauw is de kleur van de hemel. Het is een verkoelende kleur, die vrede en rust geeft.

Groen is de kleur van de natuur en van vernieuwing.  Het brengt onze energie in balans.

En het door BRITA gekozen bessenrood sluit goed aan op de huidge urban jungle-trend en doet denken aan tropische bloemen en vruchten.

Niet verwonderlijk dat een artiest als Daniël Ost en zijn dochter Nele hier heel veel inspiratie in konden vinden.  Zij ontwerpen ‘s werelds mooiste en meest spectaculaire bloemenkunstwerken, werden door CBS News benoemd als “the world’s leading flower designers”, en wilden de BRITA fill&enjoy Marella kannen op hun manier voorstellen.

De nieuwe BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkannen

De Marella waterfilterkan van BRITA is de populairste kan van BRITA.  Dit dankzij een modern design dat perfect past in elk soort interieur, keuken en standaard koelkastdeur, maar ook dankzij de regelmatig nieuwe limited editions.  De sprankelende kleuren van deze limited edition fleuren elk interieur op, accentueren aanwezige kleuren in de keuken of eethoek of vallen net op vanwege de energie die ze uitstralen.

Dit jaar wordt de trendy look en functionaliteit van deze kan gecombineerd met de nieuwste BRITA technologie.  Elke Marella kan wordt namelijk geleverd met een MAXTRA+ patroon, de nieuwste generatie filters ontwikkeld door BRITA.

Niet enkel trendvolgers zullen hun gading vinden onder de krachtige kleuren van deze limited edition, ook de meest veeleisende keukenprinsen en –prinsessen zullen opkijken van de vele voordelen die de krachtige MAXTRA+ filter te bieden heeft.  Dankzij de fijnere granulaat van de actieve kool en 30% meer filteroppervlak dan zijn voorganger, levert de MAXTRA+ een nog zuiverder, beter smakend water en worden smaak- en geurverstorende stoffen, waaronder chloor en zware metalen nog beter gefilterd.

Zo bekomt men heerlijk drinkwater in huis en vormt dit water tevens de ideale basis voor koffie en thee met een intenser en voller aroma, alsook beter smakende gerechten wanneer ze in dit water worden bereid.

Met een BRITA waterfilterkan hoeft men niet meer te sleuren met zwaar flessenwater en voorkomt men zowel onnodig plastic afval als kalkaanslag in keukentoestellen.

De limited edition Marella met het MAXTRA+ filterpatroon is vanaf oktober verkrijgbaar in de winkel aan 21,50 euro.

Daniël & Nele Ost ontwerpen een kunstwerk rond de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkannen… nog tot 15 oktober te bezichtigen in Wijnegem Shopping

Daniël en Nele Ost werken met het mooiste van wat de natuur te bieden heeft en geven het terug onder de vorm van “ephemeral” en sublieme kunstwerken. Hun creaties zijn tot in het kleinste detail krachtig, vol emotie en uniek.

Van 12 tot en met 15 oktober is een uniek bloemenkunstwerk van de hand van Daniël & Nele Ost te bewonderen in Wijnegem shopping.  Een primeur waarbij de kunstenaars voor het eerst zwevende bloemen integreren in hun ontwerp, dankzij een techniek die zij zelf hebben ontwikkeld.

Het kunstwerk staat helemaal in het teken van de nieuwe BRITA fill&enjoy Marella kannen die hen inspireerden om te werken met de spetterende kleuren van de nieuwe Marella’s en om te onderlijnen dat water de essentie is van alle leven.

Zo ontstond het idee om hoge transparante plexi buizen te vullen met water en prachtige Vanda orchideeën in de kleuren van de kannen.  Wat het kunstwerk zo uniek maakt zijn niet alleen haar esthetische kenmerken, maar ook en vooral de techniek die Daniël en Nele Ost hebben toegepast om de orchideeën niet te laten drijven op het water, maar deze te laten zweven in het water.

Om te ontdekken, te bekijken en even bij weg te dromen….

NM.

© 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.