BRITA kiest voor zachtheid en romantiek in de keuken

Ontdek de nieuwe beperkte oplage van de Marella waterfilterkannen in 3 pastelkleuren.

BRITA, één van ‘s werelds grootste specialisten in drinkwateroptimalisering, zet sterk in met de lancering van een beperkte kleuroplage van zijn bestseller, de BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkan. De drie pasteltinten – Gentle Rose, Soft Grass en Clear Sky – zijn geïnspireerd op de nieuwste modetrends.

Met zijn buitengewone prijs-kwaliteitverhouding, zijn praktische
mp-wel-love-pasteldesign en vooral zijn elk jaar vernieuwde kleurenpalet is Marella ongetwijfeld de favoriet van het gamma waterfilterkannen van
BRITA. De Marella, met een totale inhoud van 2,4 liter, staat symbool voor fantastisch smakend water,  ideaal om thee of koffie te zetten, om mee te koken of gewoon als verfrissende dorstlesser.
Een subtiele toonzetting  BRITA volgt de laatste trends en kiest pasteltinten voor de nieuwe kleureditie van de Marella. Alle experts in de sectoren van de mode, de cosmetica en het interieurdesign zijn het erover eens dat  2016 het jaar van de zachte, romantische kleuren wordt. Een verrassing is dat niet, want subtiele  tinten zijn verbazend veelzijdig. Ze zorgen voor een speelse toets maar kunnen ook glamoureus zijn,  raadselachtig, elegant en stijlvol. Pastelkleurige accessoires geven een kamer een leuke kleurtoets zonder opdringerig te zijn. Ze zijn kleurig maar nooit schreeuwerig en maken allerlei creatieve nuances en contrasten mogelijk. En zelfs als de modetrends veranderen, blijft de nieuwe lijn Marella perfect passen in elk interieur.

Brita-Logo

Kleuren om blij van te worden

De kan zelf is volledig transparant, maar het deksel van de Marella pakt uit met delicate, natuurlijke kleuren die de blik weten te vangen. De buitenkant van de handgreep heeft de kleur van het deksel en vormt een elegante link tussen de twee delen. Dankzij deze eigenschappen contrasteert de Marella niet alleen vrolijk met de klassieke witte en grijze schakeringen van de gemiddelde keuken, maar brengt ze ook een leuk kleuraccent in de woon- of eetkamer, voor een zorgeloze, prettige sfeer.

Fill&enjoy Marella Cool Pastel Gentle Rose – zachte, vlotte elegantie

Een kleur die de delicate parfums van bloesems oproept.  Ze mikt op jonge, dynamische, succesvolle vrouwen met zin in een nieuwe look. Wat is er heerlijker dan je ontspannen voor een babbel en een
dagdroom met je beste vriendin, genietend van een verrukkelijke latte macchiato van vers gefilterd water uit de Marella Gentle Rose. Per slot van rekening zijn het de eenvoudige pleziertjes die tellen in het leven.

Fill&enjoy Marella Cool Pastel Soft Grass – de frisheid en de vitaliteit van de natuur

De eerste knoppen van de lente, bergweiden die tot leven komen, de roezige geur van vers hooi… Soft Grass is het allemaal. Dit is een kleur die mensen zin geeft om de tuin in te gaan, verse munt te plukken en een pot muntthee te zetten. Gewoon om zichzelf en hun geliefden te verwennen, met water uit de Marella Soft Grass met een onvergelijkelijk heerlijke smaak.

Fill&enjoy Marella Cool Pastel Clear Sky – een koel briesje van sereniteit

Een wolkeloze hemel. Schitterende sneeuwkristallen in de winter. Het verlangen naar een koele bries in de hitte van de zomermaanden. En nu een glas koel water – zomaar zuiver water. Recht uit de Marella Clear Sky.

BRITA fill&enjoy Marella Cool – productkenmerken

  • Deksel met handige vulopening
  • Schenkopening met ingebouwd deksel om het water tegen externe onzuiverheden in de keuken of de woning te beschermen
  • Voorzien van het MAXTRA filterpatroon, dat de hardheid en het chloorgehalte van het leidingwater verlaagt en andere stoffen verwijdert, zoals lood en koper die via de leidingen in het huis in het drinkwater terecht kunnen komen
  • Uitgerust met BRITA Memo – een elektronische indicator die eraan herinnert het filterpatroon om de 4 weken te vervangen
    Vaatwasmachinebestendig (behalve het deksel)
  • Inhoud: 1,4 liter gefilterd water / totaal volume: 2,4 liter
  • Gefilterd water voorkomt plastic afval en is economischer dan flessenwater

Waar kan je ze vinden?

De BRITA Fill&Enjoy Marella Cool is verkrijgbaar bij de BRITA verkooppunten en in de webshop van BRITA aan de aanbevolen verkoopprijs van 21.50 euro.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.