Bosch viert alle mama’s!

146390_MUM5_Neuheitenfolder_v1.indd

Zoals elk jaar voorzien we onze lezers met enkele tips voor moederdag. De eerste tips komen van Bosch. Gepassioneerd, ordelijk, nieuwsgierig, actief, zorgzaam,… Een moeder bezit veel kwaliteiten. De kleinhuishoudelijke apparaten van Bosch spelen daar perfect op in en cleaner_ENG_080115
ondersteunen mama’s in hun drukke leven. Niets belet de papa’s echter om ook met de apparaten aan de slag te gaan… Voor meer tips, zie ons artikel ‘Stilte is goud’.

 

Alles-in-één

Kneden, mixen, opkloppen, vermalen, snijden… de MUM5 kan het allemaal! Koken en bakken was nog nooit zo eenvoudig met deze nieuwe keukenrobot van Bosch. Eenmaal aangeschaft is hij niet meer uit je keuken weg te denken! Daarnaast heeft hij een mooi design en is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Richtprijs: 339,99€

 

Weg met stof

De Zoo’o ProAnimal is een draadloze steelstofzuiger, ideaal om kruimels en verdwaalde spinnenwebben op het plafond snel te verwijderen. Hij is licht, heeft een grote autonomie en hetzelfde vermogen als een stofzuiger met snoer. Deze stofzuiger is daarnaast ook uiterst geschikt voor mensen met huisdieren: in een mum van tijd is uw vloer haarvrij. Dankzij zijn praktisch design is de Zoo’o ProAnimal ook gemakkelijk te gebruiken voor het stofzuigen van auto’s.

Richtprijs: 369,99 tot 379,99€

MCIM00702012_8555-1

Nooit meer een bad hair day 

Met de nieuwe haardroger proSalon PHD5987 ziet mama’s haar er altijd perfect uit, op elk moment van de dag. Dit apparaat heeft een groot vermogen (2.200 W) en is voorzien van drie temperatuurstanden (+ coolshot) en twee blaasstanden (+ turbo).

Richtprijs: 44,99€

NM.

 

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.