Bia Mara nummer 3 is een feit!

De derde Bia Mara opende gisteren officieel zijn deuren op het bruisende Londenplein in Brussel. Het Londenplein in het hartje van de Europese wijk is een leuke ontmoetingplaats, want je kan er voor elk wat wils vinden, en nu dus ook een Bia Mara. Voor de inrichting van deze Bia Mara werd gekozen voor een mooie grote muurschilderij die geheel een beetje een New York style geeft.

Bia Mara maakt traditionele fish and chips zoals je in Dublin kan eten. Maar, en dat maakt Bia Mara anders dan alle anderen, ze kiezen hun vissoorten goed uit want duurzaamheid is een prioriteit voor Marco Ferracuti en Simon Whiteside. Het leuke aan Bia Mara is dat ze constant de fish and chips naar een hoger niveau tillen met vernieuwde smaken in de panko of het tempurabeslag of nieuwe sausjes. Of verrassende nieuwe gerechtjes zoals bijvoorbeeld octopus met chorizo.

Het gezellige Londpenplein wordt deze zomer nog gezelliger als je buiten op het terras kan genieten van after work drinks en de nieuwe kleine Bia Mara bites (hapjes), want die komen er ook. Ideaal dus bij een van de selecte bieren of een cocktail.

Ik ben fan van het eerste uur, niet alleen omdat ik de fish & chips lekker vind, maar ook omdat het allemaal snel en ongedwongen is. Bij de Nullam familie gebeurt het vaak op het einde van de week, dat niemand zin heeft om te koken en dat we dan maar naar Bia Mara trekken.

Congratulations Marco and the team for number 3!

 

Bia Mara Praktische Info

Londenplein 1, 1050 Elsene

NM.

© 2018, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.

Hello there! Laat ons weten wat je denkt