Belmio: Belgische premium aluminium koffiecapsules

nullam-microwaveum-1995-2

Belmio koffiecapsules compatibel met Nespresso® koffiemachines

Goed nieuws voor de koffieliefhebbers. Belmio, een merk van het bedrijf Belmoca®, lanceert nieuwe kwaliteitsvolle aluminium koffiecapsules, beschikbaar in de grote distributie en compatibel met de Nespresso® koffiemachines. Daarmee biedt Belmio een Belgisch alternatief voor de bestaande koffiecapsules. Onderaan dit artikel kan je praktische info vinden over waar je de kapsules kan kopen, maar zij die de laatste dagen een bezoekje brachten aan de Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen hebben zeker de Belmio Pop Up store gezien.

Welke smaken zitten er in het Belmio assortiment?

Belmio biedt een selectief assortiment aluminium koffiecapsules aan. Het selectieproces gebeurde nauwgezet door te reizen naar de landen van oorsprong en er de lokale koffiecultuur te ervaren. Gedurende twee jaren werden – met respect voor de seizoensgebonden agricultuur van koffiebonen – verschillende koffies geproefd en geselecteerd om uiteindelijk alleen de toppers te weerhouden binnen het assortiment van Belmio. De meeste blends bestaan uit 100% Arabica-koffiebonen uit Zuid- en Centraal-Amerika.

Intensity 5: Belmio Decaffeinato
De Decaffeinato is de perfecte afsluiter van je dag. Deze koffie wordt zeer donker gebrand, maar combineert toch een ronde smaak met een zacht karakter. Door het unieke brandproces krijgt deze Decaffeinato een volle body met subtiele chocolade-accenten. Deze frisse, cafeïnevrije koffie is jouw partner in crime voor een ontspannen avond.
Samenstelling: Centraal-en Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen

Intensity 6: Belmio Allegro 
De Allegro werd matig gebrand, waardoor een unieke samenstelling ontstaat van zoete, fruitige en volle, sterke toetsen. Zijn smaak onthult kleurrijke, kruidige accenten en vleugjes van pure chocolade. De afdronk vult zich hemels met een zweem van honing- en houttoetsen.
Samenstelling: Arabica -en Indische Robustabonen

Intensity 7: Belmio Largo
De Belmio Largo is een lungokoffie met ronde smaak en zachte, zoete en fruitige accenten. De iets lichtere brandgraad zorgt voor een subtiel en fris bouquet van smaken.
Samenstelling:  100% Arabicabonen van Zuid- en Midden-Amerikaanse oorsprong

Intensity 8: Belmio Intenso
Subtiele toetsen van cacao en kruidige noten zorgen voor de betoverende smaak van deze intense, volle koffie. De Belmio Intenso ondergaat een intens brandproces, waardoor de koffiebonen een robuuste smaak en een lage graad van aciditeit krijgen.
Samenstelling: Zuid-Amerikaanse Arabicabonen – Strictly high ground

Intensity 9: Belmio Risoluto 
De Belmio Risoluto is de strafste koffie binnen het Belmio-assortiment. Deze koffie met kruidige accenten en een vleugje karamel wordt donker geroosterd.
Samenstelling: Robusta- en Arabicabonen

Belmio experience

Belmio heeft als missie elke koffieliefhebber een unieke beleving te bieden. Daarom werd een gebalanceerde selectie aan aluminium capsules ontworpen.

De kwaliteit van de capsule is van uitermate groot belang voor de smaak en de intensiteit van de koffie. Daarom ontwikkelde Belmio aluminium capsules met een unieke technologie die de verschillende aroma’s opbouwt en onder grote druk (19 bar) versterkt, tot ze losbarsten in je koffiekopje. De aluminiumcapsules hebben de best mogelijke interactie met het koffietoestel, om de beste koffie te maken. Bovendien is geen extra verpakking nodig.

Waar kan je ze vinden?

Belmio koffiecapsules zijn momenteel verkrijgbaar via de Belmio-webshop, SipWell en de betere elektrozaken zoals  Krefel, Exellent, Expert, EP en Selexion. De store locator toont je het dichtstbijzijnde verkooppunt, gezien de expansie van verkooppunten snel toeneemt. De aanbevolen verkoopprijs is € 3,29.

NM.

© 2016 – 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.