Bar Gloed, nieuwste hotspot in Antwerpen

Bar Gloed: mega pop up opent in Antwerp Tower

Sinds begin mei kan je voor een hapje en een drankje terecht op de vierde verdieping van de Antwerp Tower aan de De Keyserlei in Antwerpen. Bar Gloed opent als eerste, maar alle verdiepingen worden deze zomer gevuld met pop up winkeltjes.

De Antwerp Tower op de De Keyserlei – tussen Centraal Station en Meir – moet zowat het lelijkste gebouw van ‘t Stad zijn.  Maar met zijn 87 meter en 24 verdiepingen is het wel het derde hoogste gebouw, na de kathedraal en de Boerentoren. Eigenaar Matexi zou er een flatgebouw van maken, maar tot dan zal de Antwerp Tower de grootste pop-up van Vlaanderen zijn.

Bar Gloed heeft een mega groot en gezellig buitenterras. Je kan er genieten van een drankje terwijl je de zon ziet ondergaan boven Antwerpen. Geen probleem als je honger krijgt want er zijn kleine hapjes beschikbaar en op de Green Egg BBQ worden de grote gerechten klaargemaakt, gaande van steak, gegrilde scampi tot sardienes. De skyline is niet die van New York, maar het is een goed begin. Heel leuk initiatief!

NM.

Nullam Microwaveum-0212-3

Web

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.