Ten Acre chips en popcorn

6831

Ten Acre, een gamma verbluffende smaken, met enkel lekkers in!

De winkel Rob in Woluwe gaat steeds op zoek naar uitzonderlijke en originele producten en biedt u nu een gloednieuw gamma chips- en popcornvariëteiten aan die borg staan voor verbazingwekkende aperitiefhapjes en tussendoortjes. Een 100% British en 100% natuurlijk product!

Salt & Vinegar beleven ongelofelijke avonturen en Mr. Salt bewaart angstvallig al zijn geheimen, terwijl de ontmoeting van Onion en Cheese veel weg heeft van een love story in een zakje chips.

De popcornvariëteiten laten ons op hun beurt kennismaken met pittoreske personages zoals Cousin Maisie en Captain Theodore.

In de geraffineerde, uiterst trendy en vooral grappige verpakkingen schuilen lekkernijen die nog aanlokkelijker zijn dan hun namen. En ze zijn niet alleen heerlijk en origineel, maar ook gezond en natuurlijk.

Geen gluten of lactose, geen allergenen, en natuurlijk geen enkel spoor van ggo’s in de zakjes die zowel bij vegetariërs als bij veganisten in de smaak zullen vallen. Voor elk wat wils dus bijhet aperitief om de smaakpapillen tot leven te wekken met de inventieve geuren en subtiele combinaties uit Ten Acre Village. Popcorn met venkel en citroen, met room en bieslook, met wasabi of met limoen en zeezout, om u het water in de mond te doen lopen, of chips met pastrami, met peper of kruiden uit Bombay.

En voor de zoetebekjes, popcorn met cappuccino of met aardbei en een vleugje room. Er bestaat geen twijfel over: die Engelsen durven alles, en deze keer hebben ze verdomd gelijk!

De chips- en popcornvariëteiten van Ten Acre Village zijn grappig maar serieus smaakvol, inventief maar nauwgezet natuurlijk, een tikkeltje maf maar eenvoudigweg overheerlijk. Zakjes die borg staan voor geluk en een goed humeur!

Wilt u de spannende verhalen van Ten Acre Village ontdekken en meer te weten komen over het gamma? Surf dan naar: www.tenacrecrisps.co.uk/bookshop

NM.

© 2016, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.