Ampersand, een nieuw culinair festival, neemt Antwerpen op ontdekkingstocht

Nieuw culinair festival Antwerpen

Liefhebbers van culinaire en muzikale hoogstandjes kunnen op 9 september 2017 terecht bij Ampersand, een nieuw festival in Antwerpen. Ampersand staat voor een ontdekkingsreis waarbij locatie, eten en muziek perfect samenkomen.
Foodies, muziekliefhebbers en levensgenieters kunnen op 9 september op ontdekkingsreis naar het nieuwe festival Ampersand. De eerste editie van dit culinaire festival vindt plaats in de prachtige tuinen van Kasteel Sterckshof in Deurne.
De kasteeltuinen bieden plaats aan chef Alex Verhoeven van Fleur de Sel (Kasterlee), Nathan van Echelpoel van restaurant Nathan (Antwerpen) en Bart Gils van Signatuur (Hoogstraten). Zij zullen van 12 – 17u een proeverij van hun favoriete gerechten serveren in de Tasty Garden.
Ook bieden onder andere Hentho Gin, Bierparadijs en Nice Wine de mogelijkheid tot degusteren met een speciaal samengesteld assortiment.
In de Musical Jungle zullen tot 24u beats te horen zijn van niemand minder dan Solemn Eye, Leesa, Solco, Daniel Sevic, Senne B en DS.
Dz Ampersand biedt de gasten hoogstandjes van gevestigde en opkomende muzikale en culinaire chefs. Er zijn geen twee dingen die mensen meer met elkaar verbinden dan eten en muziek; Ampersand is een ontdekkingstocht voor de zintuigen, aldus Christophe Verwimp, organisator en bezieler van het festival.
Christophe Verwimp en medeorganisator Tom Dieleman willen gasten de mogelijkheid bieden zelf te bepalen waar hun interesse ligt. Er zullen tickets op maat beschikbaar zijn. Voor de een meer beats, voor de ander meer food. Of wanneer je, net als ons, beiden even belangrijk vindt, ga je gewoon voor de full option.
Tickets:
Meer informatie en tickets zijn beschikbaar via de officiële website
en de Facebook pagina.
http://www.ampersand2017.be/
https://www.facebook.com/ampersandantwerp/
Informatie:
Waar: Kasteel Sterckshof te Deurne.
Wanneer: 9 september 2017, van 12.00 – 24.00.
NM.

© 2017, Nullam Microwaveum. All rights reserved. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Nullam Microwaveum and www.nullammicrowaveum.com with appropriate and specific direction to the original content.