De Ploeg van Nullam

de-ploeg-van-nullam-1

De blog Nullam Microwaveum zag op 9 maart 2011 het levenslicht. Rode draad doorheen het verhaal is passie voor koken, eerlijke receptuur, pure smaken en eerste klas ingrediënten. We koken de klassiekers, brengen je op de hoogte van nieuwe ingrediënten en trends in de gastronomie, volgen culinaire evenementen over gans de wereld, volgen de bartrends, premium drinks en mixologie op de voet en gaan af en toe eens over de grenzen kijken.

De microgolfoven zal niet in dit verhaal voorkomen, vandaar de naam van de blog.

We hebben de website al enkele keren aangepast om die nog gebruiksvriendelijker te maken, zodat jullie gemakkelijker de recepten en artikelen kunnen terugvinden. In het menu aan de linkerkant vinden jullie alle mogelijke recepten, ingedeeld per type ingrediënt. Elk hoofdmenu heeft nog een aantal specifieke submenu’s.

In het menu bovenaan deze pagina vind je een krachtige zoekmotor, een  pagina met de foto van de dag, en een pagina met de nieuwste hotspots, reviews van restaurants en city trips.

Indien je vragen hebt, ga dan naar de tab ‘contacteer ons’. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag. En je kan ons ook contacteren via dezelfde pagina, indien je met Nullam Microwaveum wil samenwerken. Maar ook voor catering (zowel food als drinks) en (event) fotografie.

Veel leesplezier,

NM.

Een passie voor koken

Nullam Microwaveum wenst jullie een fijne dag. Een nieuw jaar, nieuwe uitdagingen en nieuwe producten. Volg het op Nullam. Ben je echter op zoek naar een speciaal gerecht of recept, kijk dan even in ons archief. Daar staat heel wat in. Blijf verder onze nieuwtjes en avonturen volgen op facebook en like de facebook pagina! Bedankt daarvoor.

%d bloggers like this: